Empowering change: een triomfantelijke samenwerking tussen MaysunSolar en Sebastian Boll

· prijs zonnepanelen Offertes

We zijn er trots op dat we hier ons buitengewone succesverhaal kunnen delen met Sebastian Boll van het uitstekende bedrijf RegioEnergieWerk in Duitsland. Als gespecialiseerde fabrikant van fotovoltaïsche modules MaysunSolar zijn we verheugd om dit transformatieve project te laten zien dat schone en efficiënte zonne-energie levert aan een bioscoop genaamd Haveltorkino in de Duitse stad Rathenow. We vertellen u graag meer over de details van deze succesvolle samenwerking.

een succesvolle samenwerking

Een gezamenlijke inspanning voor duurzame oplossingen

Voor dit project investeerde Maysun Solar in 259 volledig zwarte zonnepanelen van 400 W, 182 mm. Het systeem wordt vergezeld door een hybride systeem van 100KWP, dat kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet en een batterijopslag van 50KWP heeft. De omvormer en opslagbatterijen (hoogspanning) van SofarSolar worden gebruikt, evenals de noodstroomfunctie en de K2- en ESDEC-onderstructuren. Het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van de commerciële klant is 70.000 kWh per jaar en de installatie van deze PV-module is een goed langetermijnvoordeel voor de elektriciteitsvoorziening van het hele bedrijf van de klant. Onze volledig zwarte monokristallijne PV-modules hebben de volgende kenmerken:

The 14A bedrijfsstroom is perfect afgestemd op gangbare stringomvormers, waardoor de klant meer keuzevrijheid heeft.
The product maakt gebruik van 182mm celtechnologie voor betrouwbaardere prestaties, waardoor vermogensverlies door schaduw effectief wordt beperkt en een hoger uitgangsvermogen wordt bereikt.
Het product The is gemaakt met gesegmenteerde lastechnologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van driehoekige en vlakke oppervlakken om celinterconnectie met micro-pitch te bereiken en de efficiëntie van de module te verhogen.
The product maakt gebruik van een driedelige aansluitdoos om het risico van openingen veroorzaakt door lijm te verminderen.

Een gedeelde verwachting en passie voor duurzame energieoplossingen vormden de basis van onze samenwerking bij de succesvolle installatie van 259 ultramoderne, volledig zwarte zonnepanelen van 400 W en 182 mm op schuine en platte daken. Daarnaast zorgden effectieve communicatie, zorgvuldige coördinatie en grondige planning tussen ons voor een soepele uitvoering van het project.

Product van Maysun Solar

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product

Een transformerende impact op het gebied waar het product wordt gebruikt

De 259 400W Full Black PV zonnepanelen geleverd door MaySun, gecombineerd met een 100KWP hybride systeem, netaansluiting en 50KWP batterijopslag, hebben de energievoorziening van deze bioscoop in Haveltorkino getransformeerd, waardoor de energiekosten zijn gedaald en de duurzaamheid is toegenomen, terwijl ook de energie weerbaarheid van de eigenaren is vergroot.

revolutionair effect

Voordelen op lange termijn voor de klant

Het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van de klant bedraagt tot 70.000 kWh en de installatie van dit projectsysteem heeft geleid tot zowel aanzienlijke kostenbesparingen als een verbeterde operationele efficiëntie. Met de voltooiing van dit project hebben we een belangrijke stap voorwaarts gezet in het behalen van onze CO2-emissiereductiedoelstellingen en de positieve impact op het milieu draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de klant. Het omarmen van oplossingen die gericht zijn op schone energie draagt bij aan een positief imago voor de klant en vergroot de voordelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voordelen op lange termijn voor de klant

Baanbrekend voor een duurzame toekomst

Het project heeft ook gewerkt als katalysator voor verandering binnen de sector. De succesvolle implementatie ervan demonstreert de schaalbaarheid en het replicatiepotentieel van zonne-installaties en toont ons de haalbaarheid en economische voordelen van de resulterende overgang naar hernieuwbare energie. Door de samenwerking tussen installateurs van PV-modules, fabrikanten en belanghebbenden aan te moedigen, hopen we dat we in de toekomst de kans krijgen om goed samen te werken met meer klanten om schone energieoplossingen toe te passen en te werken aan de verdere ontwikkeling van de industrie, zodat we samen grote stappen zetten in de richting van een groenere en duurzamere toekomst.

een duurzame toekomst

Laten we nogmaals het grote succes van de samenwerking tussen Sebastian Boll en MaysunSolar vieren. Deze samenwerking heeft niet alleen het energielandschap veranderd in de regio's waar het wordt gebruikt, maar heeft ook een precedent geschapen voor duurzame energie-initiatieven die zeer effectief zijn en uitstekende resultaten hebben. Laten we de kracht van zonne-energie omarmen en onze negatieve impact op het milieu verminderen.

Maysun Solar is sinds de oprichting in 2008 gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fotovoltaïsche modules. Kies voor Maysun Solar omdat we zonnepanelen van hoge kwaliteit hebben voor uw behoeften. Neem contact met ons op en samen kunnen we een groene toekomst creëren!

Bouwen aan een duurzame toekomst: een uitstekend partnerschap tussen Maik Kelm en Maysun Solar
Wat u moet weten over fotovoltaïek
Duurzaamheid in actie: hoe zon-PV het milieu kan verbeteren