Section image

395W-415W All Black Monokristallijn Zonnepaneel PERC 182mm 108cells

Merknaam: Maysun
Vermogen: 395W 400W 405W 410W 415W
Afmetingen (L×B×T): 1722×1134×30mm
Maximale systeemspanning: 1500V 20A
Verpakking: 37 stuks / dienblad, 962 stuks / 40 "HQ

1. Het nieuwe lay-outontwerp, verborgen zwarte rails en het uiterlijk van volledig zwarte componenten zijn elegant en eenvoudig, perfect gecombineerd met de architecturale stijl.
2. De werkstroom van 14A is perfect geschikt voor mainstream stringomvormers, wat de keuzevrijheid voor klanten vergroot.
3. 10BB wordt gecombineerd met 182 mm celtechnologie, die betrouwbaardere prestaties heeft, het vermogensverlies veroorzaakt door schaduwocclusie effectief vermindert en een hoger uitgangsvermogen bereikt.
4. Gesegmenteerd lassen, met behulp van een combinatie van driehoekige en platte delen, realiseert micro-pitch interconnectie van cellen en verbetert de efficiëntie van de module.
5. De driedelige aansluitdoos vermindert het risico op het openen van lijm. Heeft een volwassen en stabiel productieproces en een kwaliteitsborging van 25 jaar.
Meer details

1. Het 3,2 mm dikke geharde glas aan de voorkant verbetert effectief de wind-, sneeuw- en hagelbestendige prestaties van de onderdelen. De ingekapselde EVA neemt het eersteklas merk in China aan, dat de kenmerken heeft van hoog gewicht, anti-ultraviolet, anti-PID, hoge hechting, hoge weersbestendigheid, enz., Zodat de fotovoltaïsche modules een langere levensduur hebben.

2. Door gebruik te maken van 182 mm hoge efficiëntie PERC eenkristalcel, is het vermogen van de module hoger en zijn meerdere vertinde koperen verborgen busbars gelast om de interne weerstand van de module kleiner te maken en het vermogen te verbeteren. Tegelijkertijd verhoogt het cirkelvormige lint de brekingsindex van het licht en wordt de overdrachtssnelheid verbeterd. Door continue verbetering van de productietechnologie en strikte controle van de kwaliteit van de grondstoffen, is de degradatiesnelheid van het componentvermogen effectief verminderd.

 

 3. Gebruik hetzelfde frame van zwart geanodiseerd aluminium als de kleur van het achterpaneel en de siliconenkleur. Beide zijden van de zwarte backplane zijn gecoat met fluor, waardoor de backplane een langere levensduur heeft. De met lijm gevulde driedelige aansluitdoos heeft de TUV 1500V-weerstandsspanningsisolatietest doorstaan, past zich aan aan complexere installatieomgevingen en heeft een IP68-beschermingsniveau voor meer veiligheid. Tot op zekere hoogte kunnen de zwarte componenten het smelten van ijs en sneeuw versnellen, de dragende druk van het dak verminderen en een betere ervaring bieden aan klanten in de gematigde en koude streken van West-Europa en Noord-Europa op het noordelijk halfrond .

 

 

 

 4. Het nieuwe verticale verpakkingsontwerp van 37 stuks in een doos bespaart transportkosten en verhoogt de veiligheid en stevigheid van het transport. Tussen de onderdelen worden hoekbeschermers van papier gebruikt om botsingen en wrijving tussen de frames te voorkomen. Er zijn meerdere stalen-kunststof riemen aan de binnen- en buitenkant van het pakket bevestigd om ervoor te zorgen dat de componenten niet worden beschadigd tijdens transport over lange afstanden over zee en over land. De buitenste doos kan ook op maat gemaakte services bieden volgens de behoeften van de klant, waardoor klanten meer keuzes hebben.

 

 

 


5. Hieronder volgen de specificaties van de 182 mm 108cells volledig zwarte fotovoltaïsche modules van Mosaic Solar. U kunt op elk moment op de link klikken om deze te downloaden.

 

Gegevensblad downloaden

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte