• Onze technologie

 • De geavanceerde PV-technologi

  Maysun Solar gebruikt de geavanceerde celtechnologie van de industrie, heeft de rijpe technologie van de moduleinkapseling, en blijft innoveren om de hoogte te creëren - kwaliteitsmoduleproducten voor onze klanten.

  broken image

  Half gesneden

  Siliciumwafers worden met een niet-destructieve snijtechniek in precies twee of meer wafers gesneden, wat resulteert in een lagere nominale bedrijfstemperatuur (NOCT), waardoor de schaduwverliezen afnemen en het omzettingsrendement toeneemt.

   

  broken image

  Bifaciaal

  Een modulaire technologie die aan beide zijden elektriciteit opwekt. Wanneer de zon op een module met twee cellen schijnt, wordt een deel van het licht uit de omgeving gereflecteerd naar de achterkant van de module, waar de cellen het kunnen absorberen en elektriciteit kunnen opwekken.

  broken image

  IBC

  Interdigitated Back Contact is een technologie die gebruik maakt van N-type siliciumschijven met een thermische oxidelaag op zowel het voor- als het achteroppervlak, en die de omzetting van energie van het back contact mogelijk maakt. De voorkant van de sensor is onbelemmerd, zodat het zonlicht maximaal wordt geabsorbeerd.
   

  broken image

  TOPCon

  De volledige naam is Tunnel Oxide Passivated Contact cell, waarvan de celstructuur eendimensionaal longitudinaal transport van dragers mogelijk maakt terwijl het metaal op de siliciumsubstraten wordt gereduceerd.

  broken image

  HJT

  Een heterojunctie met een interne dunne-filmcel bestaande uit twee verschillende halfgeleidermaterialen. Zijn voordelen zijn de opwekking van elektriciteit aan beide zijden, een productieproces bij lage temperatuur, een hoge open circuitspanning en goede temperatuureigenschappen.

  broken image

  Shingled

  Shingled-technologie wordt gewoonlijk in 5 of meer siliciumwafers gesneden en bij lage temperatuur met een flexibele geleidende lijm verbonden om een naadloze verbinding tussen de cellen tot stand te brengen, waardoor het uitgangsvermogen van de modules sterk toeneemt.

 • Video over de creatie van Maysun premium componenten