• Wat is shingled-zonnemoduletechnologie?

  Vergelijking van Maysun dakspanencomponenten en conventionele componenten qua uiterlijk. De lay-out van Maysun shingled-componenten is uniformer en mooier. Als fabrikant van zonnepanelen ontwikkelt Maysun solar nieuwe technologieën die geschikt zijn voor verschillende scenario's.

      

   

     

   

  Schitterend uitzicht

  • Innovatieve structuur, lijmverbinding bij lage temperatuur,
  • lay-out met hoge dichtheid.
  • Mooie verschijning
  • Uniforme lay-out, betere esthetiek.
  Het ontwerpprincipe van Maysun shingled-componenten is dat de cellen flexibel zijn verbonden door geleidende lijm, die de lastechnologie vervangt. Door thermische belasting van lastechnologie bij hoge temperatuur buigt de batterijplaat En microscheuren, en de spanningsverdeling van de geleidende lijmverbinding is alles, kan niet alleen worden aangepast aan dunnere siliciumwafels om de kosten effectief te verlagen, maar hebben ook een lager risico op scheuren.

   

    

  Ontwerpprincipes voor gordelroosmodules

  • Soldeertechnieken hebben de ontwikkeling van celtechnologie beperkt en de modulekwaliteit verbeterd.
  • Kleefstoffen (inclusief geleidende tape / film), die op grote schaal worden gebruikt in de elektronica-industrie, zijn sinds 2001 door Japanse bedrijven in de fotovoltaïsche industrie geïntroduceerd.
  • Shingling Module is een pionier in het gebruik van lijmen op lage temperatuur in shingles-modules.
  De Maysun shingled module werd onderworpen aan een mechanische belastingstest bij 8100 Pa bij kamertemperatuur. Uit de vergelijking voor en na de belasting bleek dat de Maysun shingled module geen microscheuren vertoonde, en het vermogen daalde slechts met <0.5%.

   

   

   

  Uitzonderlijke prestaties onder mechanische belasting

  De afwezigheid van extra microscheuren en een afname van het vermogen van minder dan 0,5% na testen op een mechanische belasting van 8100 Pa bij kamertemperatuur.
  De anti-schaduwprestaties van Maysun shingled-module en gewone halfcelmodule worden vergeleken. Door de schaduwgebieden van verticale schaduwen en horizontale schaduwen te contrasteren, hebben Maysun shingled-componenten meer anti-schaduwprestaties

   

   

   

   

   

  Beste bescherming tegen schaduw

  Maysun shingled componenten, bedrijfstemperatuur tijdens het werk, vergeleken met conventionele componenten. De bedrijfstemperatuur van Maysun schuin staande modules 42.3 ° C, en het normale module temperatuur 45 ° C. Maysun shingled-modules hebben een ontwerp met hoge dichtheid en een hoger uitgangsvermogen. De shingled-lay-out maakt de componenten anti-schaduw en lage bedrijfsstroom.

   

   

   

   

  Lagere bedrijfstemperatuur

  Maysun shingled componenten zijn groen en milieuvriendelijk. Maysun shingled componenten bevatten geen fluor en zijn laag in lood. De shingled component vervangt 0,3 kg metaaltape door lijm. Het loodgehalte van Maysun shingled componenten is met 60% verminderd.

   

   

   

  Milieuvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid