• Benoeming van Sales en Marketing Director:

  broken image

  Aantal plannen: 5

   

  Verantwoordelijkheidsgebied:

   

  1. Verantwoordelijk voor het organiseren en beheren van PV-systeemintegratieproducten en PV-systeemintegratieprojecten, markt- en regionale verkoopkanalen.
  2. Neem deel aan de ontwikkeling van verkoopstrategieën, verkoopmodellen, verkoopdoelen, verkoopbudgetten, specifieke verkoopplannen en voortgangsbewaking, plannen voor bedrijfsmerkpromotie.
  3. Verantwoordelijk voor het opbouwen van marketingnetwerken, het opbouwen van goede klantrelaties, strategische planning van belangrijke klanten en tijdig begrip van de energie-industrie.
  4. Verzamel marktinformatie en gerelateerde politieke trends in de energie-industrie, pas verkoopprognoses aan en geef tijdige feedback aan senior en andere relevante sectoren.
  5. Gebruik van de resultaten van marktonderzoek vanuit het perspectief van verkoop en klantbehoeften, advies over het productassortiment en projectontwerp van het bedrijf, enz.

   

   

  Toelatingseisen:


  1. Bachelor of hoger in elektronica, energiesystemen en automatisering, automatische elektriciteits- en energieregeling, mechatronica, marketing of MBA.
  2.Meer dan 2-10 jaar werkervaring, meer dan 5 jaar ervaring in het verkopen van fotovoltaïsche producten op de markt
  3. Kennis van de PV-industrie vereist, met professionele ervaring en verkoopervaring in elektriciteit, het elektriciteitsnet en andere industrieën, in staat om een ​​verkoopstrategie op te bouwen, expansie te creëren en snel de markt te bestrijken.
  4. Onderhoud een brede relatie met klanten op de elektriciteitsmarkt, communiceer met uitstekende klanten, begrijp hun psychologie diepgaand en begrijp hun behoeften.
  5. Je kunt het prijssysteem, de concurrentie, het beleid en de markt onafhankelijk analyseren
  6. Sterke coördinatie en organisatorische kracht, evenals scherpe professionaliteit en uitvoering.
  7. Kennis van zonnepanelen, windenergieproducten, batterijen, omvormers, laadregelaars en beveiligingssystemen aangesloten op het net maar niet op het net