Maysun Solar en Hoymiles bundelen hun krachten en lanceren de nieuwe Venusun S, 800W compleet balkon PV-systeem

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Maysun Solar, de toonaangevende leverancier van zonne-energieoplossingen, is een partnerschap aangegaan met de gerenommeerde fabrikant van micro-omvormers Hoymiles om hun nieuwste innovaties op het gebied van duurzame energie te presenteren. Het resultaat van deze strategische samenwerking is de Venusun S, een compleet balkon-PV-systeem van 800 W.

Venusun S, balkon PV systeem, een succesvolle samenwerking

Alles-in-één Project

De Venusun S is ontworpen om een meer toepasbare, complete en effectieve oplossing te bieden voor residentiële en commerciële ruimtes met beperkte dakruimte. Dit unieke systeem combineert de expertise van Maysun Solar op het gebied van zonnepaneeltechnologie met de geavanceerde micro-omvormertechnologie van Hoymiles, wat resulteert in een compacte en efficiënte alles-in-één zonneoplossing.

Venusun S, balkon PV-systeem, alles-in-één project

Unieke en voordelige prestaties

Het hart van het Venusun S systeem wordt gevormd door twee op maat gemaakte transparante, volledig zwarte 410 W fotovoltaïsche modules. De transparante backsheet ondersteunt dubbelzijdige stroomopwekking in vergelijking met conventionele backsheets, waardoor de superieure stroomopwekkingscapaciteit van de PV-modules met maximaal 20% toeneemt. Bovendien laat het volledig zwarte moduleontwerp een esthetisch design zien dat naadloos past bij elke architecturale stijl. Venusun S weegt slechts 14 kg per module, 7 kg lichter dan voorheen en 25% lichter dan balkoncentrales op de markt, en de dikte van het glaspaneel is 1,6 mm in plaats van 3,2 mm, waardoor het gemakkelijker te installeren en te transporteren is. Het eenvoudige transport en de probleemloze installatie kunnen door slechts één persoon worden uitgevoerd, waardoor de transport- en installatiekosten aanzienlijk worden verlaagd.

Unieke en voordelige prestaties

Uitmuntendheid in het streven naar perfectie

Een van de kenmerken van het Venusun S systeem is de integratie van kabelklemmen aan de achterkant van de PV-modules. We merken dat wanneer zulke grote PV-modules worden geïnstalleerd, de kabels die erop zijn aangesloten vaak lukraak en verspreid liggen. Door de innovatieve toevoeging van kabelklemmen kunnen de kabels netjes worden vastgezet in het frame van de module, waardoor ze er netjes en georganiseerd uitzien. Het elimineren van blootliggende draden verbetert niet alleen het visuele uiterlijk van het systeem, maar verhoogt ook de veiligheid en betrouwbaarheid.

Uitmuntendheid in het streven naar perfectie

Algehele optimalisatie van de systeemprestaties

Bovendien bevat het Venusun S systeem twee micro-omvormers van Hoymiles, elk met een vermogen van 400 W, geen extra aanschaf, montage vereist. Deze micro-omvormers zijn op intelligente wijze verbonden met verschillende PV-modules, waardoor de impact van elke module die onafhankelijk stroom genereert wordt beperkt. Deze strategische koppeling optimaliseert de algehele systeemprestaties en zorgt voor een consistente en efficiënte energieproductie.

Algehele optimalisatie van de systeemprestaties

Vanuit het perspectief van de gebruiker

Het Venusun S Balcony PV System bevat ook twee T-connectoren en een kabel van 5 meter voor een naadloze, probleemloze installatie voor de gebruiker. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van het systeem en het intuïtieve installatieproces maken het een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar zonne-energie zonder de beperkingen van dakruimte.

Veilige en betrouwbare garantie

Venusun S, een product met certificering voor brandklasse C, is geschikt voor alle weersomstandigheden, heeft een productgarantie van 12 jaar, een prestatiegarantie van 25 jaar, is veilig en duurzaam en is een betrouwbaar product dat klanten met vertrouwen kunnen gebruiken.

"De lancering van het Venusun S systeem vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende toewijding aan het leveren van geavanceerde zonne-energieoplossingen," zei de heer White, senior regional manager voor Europa. "Door samen te werken met Hoymiles kunnen we gebruik maken van hun expertise in micro-omvormertechnologie om een complete en efficiënte zonne-energieoplossing voor balkoninstallaties te creëren. Wij geloven dat dit product het gebruik van zonne-energie sterk zal uitbreiden en particulieren en bedrijven in staat zal stellen om duurzame en hernieuwbare energiebronnen te gebruiken."

Maysun Solar is sinds 2008 gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fotovoltaïsche modules. Onze Venusun S is de meest aanbevolen zonnemodule. Het heeft superieure prestaties en een stijlvol zwart design. Het ontwerp past perfect in elke architecturale omgeving.

Met de Venusun S-serie van Maysun Solar kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten. Doe met ons mee en creëer een groenere wereld door gebruik te maken van de kracht van de zon. Neem vandaag nog contact op met Maysun Solar en laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Dit vind je misschien ook leuk:

Wat fotovoltaïsche energieopwekking inhoudt
Balkoncentrales: Duurzame benutting van zonne-energie
Op weg naar zelfvoorziening op energiegebied: zonnepanelen op het balkon