Maysun Solar op K.EY ENERGY 2023

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Rimini, Italië - Maysun Solar, een toonaangevende leverancier van fotovoltaïsche (PV) modules, heeft deelgenomen aan de K.EY Energy 2023 PV beurs die van 22 tot 24 maart in Rimini werd gehouden. Tijdens het evenement presenteerde Maysun Solar haar nieuwste PV-module producten en diensten en sloot nieuwe partnerschappen in de duurzame energie-industrie.

broken image

De stand van Maysun Solar op K.EY Energy 2023 was een hoogtepunt en trok de aandacht van zowel industrieleiders als beursbezoekers. De stand toonde de nieuwste PV-moduleproducten van Maysun Solar, waaronder hoogrendement monokristallijne, dubbelglas zonnepanelen en volledig zwarte zonnepanelen. Bezoekers waren onder de indruk van het engagement van het bedrijf om duurzame energie te promoten en de focus op kwaliteit en innovatie in PV-module producten.

Het evenement bood een uitstekend platform voor Maysun Solar om zijn inzet voor duurzaamheid en innovatie te tonen en om te netwerken met marktleiders. De deelname van het bedrijf aan K.EY Energy 2023 onderstreepte zijn positie als toonaangevende leverancier van PV-modules en zijn inzet om betaalbare en gebruiksvriendelijke PV-module oplossingen te bieden voor huizen, bedrijven en gemeenschappen over de hele wereld.

broken image

De heer Bai, directeur van Maysun Solar, zei over het evenement: "We zijn erg blij om deel te nemen aan K.EY Energy 2023 en om onze nieuwste PV-modules te laten zien. Het evenement bood een geweldig platform voor ons om in contact te komen met marktleiders en onze inzet voor duurzaamheid en innovatie te laten zien. We zijn enthousiast over de nieuwe partnerschappen die we zijn aangegaan en kijken uit naar de samenwerking met onze partners om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken."

broken image

K.EY Energy 2023 was een groot succes en bracht industrieleiders, beleidsmakers en experts samen om de laatste ontwikkelingen in de PV-module-industrie te bespreken, en de deelname van Maysun Solar aan het evenement benadrukte de leidende positie van het bedrijf als leverancier van PV-modules en haar inzet voor het bevorderen van duurzame energie.

Als een professionele PV-module fabrikant met 15 jaar ervaring, biedt Maysun Solar een breed scala aan PV-modules om te voldoen aan verschillende behoeften voor verschillende scenario's, zoals balkon PV, rooftop en grondinstallaties. Klik op de knop voor meer informatie.

broken image