2022 Top tien wereldwijde leveranciers van PV-modules

· zonnepanelen industrie Nieuws

In 2022 zal de wereldwijde fotovoltaïsche markt zich snel ontwikkelen en zal de schaal van de markten in China, Europa en Latijns-Amerika aanzienlijk toenemen, waardoor veel bedrijven worden aangetrokken om grensoverschrijdend fotovoltaïsche energie te betreden, en de meest betrokken zijn de batterij- en modulesectoren. Sommige organisaties voorspellen dat de totale nieuw geïnstalleerde capaciteit van fotovoltaïsche energieopwekking in de wereld in 2022 meer dan 260 GW zal bedragen en dat meer dan 90% van de componenten afkomstig zal zijn van Chinese bedrijven. Het is niet overdreven om te zeggen dat de fotovoltaïsche industrie in China een enorme bijdrage heeft geleverd aan wereldwijde koolstofpieken en koolstofneutraliteit. Volgens de onderzoeksresultaten van China Sobi Photovoltaic Network & Sobi Consulting Company en de gegevens van andere onderzoeksinstellingen, wordt de voorspelling van de ranglijst van 's werelds top tien leveranciers van fotovoltaïsche modules in 2022 samengesteld.

broken image

TOP 10 Hanwha Q.CELLEN
Het Zuid-Koreaanse Q.CELLS behoort tot de Hanwha Group, een van de tien grootste consortia in Zuid-Korea, een wereldleider op het gebied van energieontwikkeling. In de informatie op de officiële website beweert Q.CELLS te zijn: een toonaangevend zonne-energiebedrijf met geavanceerde technologische onderzoeks- en ontwikkelingscentra in China, Duitsland, Zuid-Korea en Maleisië.

broken image

TOP 9 Tongwei Solar
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 9GW bedragen.
Als 's werelds grootste leverancier van polysiliciummaterialen kondigde Tongwei op spraakmakende wijze zijn intrede op het gebied van fotovoltaïsche modules aan in de tweede helft van 2022, waardoor een verticaal geïntegreerde onderneming met een volledige industriële keten ontstond. Zich baserend op het prijsvoordeel van de stroomopwaartse toeleveringsketen van grondstoffen, is Tongwei met succes toegetreden tot het contractleveranciersysteem van de centrale ondernemingen van China en staatsbedrijven en heeft het achtereenvolgens meerdere grootschalige projecten gewonnen. Met zijn hoogwaardige en efficiënte producten uit de Terra-serie met dakspanen, betrouwbare merkgeloofwaardigheid en sterke financieringsmogelijkheden, stond Tongwei op de lijst van Tier 1 (een eersteklas fabrikant van fotovoltaïsche modules).

broken image

TOP 8 Eerste zonne-energie
First Solar is de leider op de Amerikaanse fotovoltaïsche markt en een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van fotovoltaïsche zonnemodules. Hoewel veel Chinese fotovoltaïsche bedrijven zich de afgelopen jaren op de Amerikaanse markt hebben ingezet, is het nog steeds moeilijk om de marktpositie van First Solar van zich af te schudden. Het meest vermeldenswaardige is dat de technische routes van de meeste andere fotovoltaïsche bedrijven zonnecellen van kristallijn silicium zijn, maar First Solar richt zich op het gebied van dunne-film zonnecellen, met name het ontwerp, de fabricage en de verkoop van cadmiumtelluride zonnecelmodules. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Michael J. Ahearn en heeft zijn hoofdkantoor in Tempe, Arizona, VS.

broken image

TOP 7 Astronergie 
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 13,5 GW bedragen.
Chint New Energy is een dochteronderneming van Chint Group, een gigant in de Chinese elektrische industrie, en richt zich op de productie van fotovoltaïsche modules en investeringen in energiecentrales. Chint Group werd opgericht in 1984. Na meer dan 30 jaar ontwikkeling heeft het de voordelen gevormd van de hele industriële keten die "stroomopwekking, stroomopslag, krachtoverbrenging, stroomtransformatie, stroomdistributie, stroomverkoop en stroomverbruik" integreert. Het is vermeldenswaard dat de activiteiten van de groep zich hebben verspreid naar meer dan 140 landen en regio's over de hele wereld, met een jaaromzet van 89,3 miljard yuan.

broken image

TOP 6 verrezen energie
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 16 GW bedragen.
Als het eerste toonaangevende fotovoltaïsche modulebedrijf dat gokt op heterojunctieproducten van het N-type, heeft Risen Energy een vroege implementatie en diepgaand onderzoek en ontwikkeling van N-type technologie uitgevoerd, en heeft het een pioniersvoordeel op het gebied van heterojunctie. Tegelijkertijd werd 's werelds eerste framecomponent van gelegeerd staal met hoge sterkte uitgebracht. In de eerste drie kwartalen van 2022 behaalde het bedrijf een bedrijfsresultaat van 21,022 miljard yuan.

broken image

TOP 5 Canadese zonne-energie
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 21 GW bedragen.
Canadian Solar, als 's werelds toonaangevende verticaal geïntegreerde ontwikkelaar van zonne-energie, presteert zeer uitstekend op de markt voor batterij-energieopslagsystemen.Op de Amerikaanse markt neemt het bijvoorbeeld ongeveer 10% van het veld van batterij-energieopslagsystemen in.

broken image

TOP 4 JA Zonne-energie
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 40-41 GW bedragen.
JA Solar heeft als ervaren leider op het gebied van fotovoltaïsche modules een verticaal geïntegreerde industriële keten opgezet, waaronder siliciumstaven voor zonne-energie, siliciumwafers, batterijen en modules, fotovoltaïsche energiecentrales en andere productie- en toepassingslinks. is ongeveer 80% van de productiecapaciteit, de producten worden geëxporteerd naar 135 landen en regio's over de hele wereld. Op de avond van 15 januari werd de prestatieprognose vrijgegeven voor 2022. Geschat wordt dat de nettowinst toerekenbaar aan het moederbedrijf in 2022 4,8 miljard tot 5,6 miljard yuan zal bedragen, een jaar-op-jaar stijging van 135,45% -174,69 %.

broken image

TOP 3 JinkoSolar
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 41,5-43,5 GW bedragen.
In het eerste kwartaal van 2022 wordt het bedrijf 's werelds eerste fotovoltaïsche bedrijf met cumulatieve modulezendingen van meer dan 100 GW. De 182 N-type hoogrenderende monokristallijne siliciumbatterijtechnologie, die onafhankelijk is ontwikkeld door het onderzoeksinstituut, heeft een grote doorbraak bereikt en is gecertificeerd door het testlaboratorium van de China Academy of Metrology, een gezaghebbende externe test- en certificeringsorganisatie. de conversie-efficiëntie van de full-area batterij heeft 26,1% bereikt, waardoor een grootschalige batterij is ontstaan ​​met een grootte van 182 en groter.Een nieuw wereldrecord voor de conversie-efficiëntie van een area N-type single crystal passived contact (TOPCon) cel . Het bedrijf zal in de eerste drie kwartalen van 2022 een totaal bedrijfsresultaat van 52,772 miljard yuan behalen.

broken image

TOP 2 Trina Solar
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting 43 GW bedragen.
Trina Solar is een wereldwijd toonaangevende leverancier van fotovoltaïsche modules, systeemoplossingen en diensten. Opgericht in 1997, als een van de eerste fotovoltaïsche systeemintegratoren in China, werkt Trina Solar tegenwoordig samen met installateurs, distributeurs, nutsbedrijven en projectontwikkelaars over de hele wereld om slimme energie te creëren. Onlangs maakte Trina Solar bekend dat het in 2022 een nettowinst verwacht van 3,422 miljard yuan tot 4,018 miljard yuan, een jaar-op-jaar stijging van 89,69% tot 122,68%.

broken image

TOP 1 LONGi Solar
In 2022 zal de totale verzending van fotovoltaïsche modules naar verwachting meer dan 45 GW bedragen, de eerste plaats ter wereld.
Als wereldleider op het gebied van fotovoltaïsche siliciumwafels + modules, heeft LONGi zich sinds zijn oprichting altijd gericht op technologische innovatie. Momenteel heeft het vijf belangrijke bedrijfssegmenten gevormd, waaronder monokristallijne siliciumwafels, batterijmodules en apparatuur voor waterstofenergie, die een "groene stroom" vormen. " + Het ontwikkelingstraject van "groene waterstof". Op 2 november 2022 werd een wereldwijde conferentie voor de lancering van nieuwe producten gehouden en werden HPBC-moduleproducten gelanceerd, die de ontwikkeling van de industrie leidden met nieuwe batterijtechnologie; Nieuw record voor efficiëntie van siliciumzonnecellen.

epiloog
We kunnen volledig voorzien dat de concurrentie in de wereldwijde fotovoltaïsche industrie in de toekomst niet alleen de concurrentie zal zijn tussen ondernemingen uit verschillende landen, maar ook de concurrentie van verschillende technische routes in verschillende landen, en de mate van marktconcurrentie zal intenser worden.

broken image

Het bovenstaande is een rangschikkingsvoorspelling op basis van modulezendingen. Maar om het beste PV-paneel voor uw huis te kiezen, moet ook rekening worden gehouden met de efficiëntie van de PV-module, de prijs, de service, de opslaglogistiek en andere factoren. Daarom heeft de website Enerad Polen de verschillende factoren geanalyseerd en een ranglijst opgesteld van Poolse PV-paneel fabrikanten, met Maysun Solar op nummer negen.

Als merk dat zich richt op gedistribueerde fotovoltaïsche zonne-energie op daken, wordt verwacht dat Maysun Solar in 2022 een totale levering van meer dan 1 GW zal hebben. In 2023 zal het zijn marktaandeel in Europa verder uitbreiden en Europese gebruikers hoogwaardige producten met een hoge prijs-kwaliteitverhouding bieden. Neem nu contact met ons op en open de deur naar groene energie.