Top 10 leveranciers van PV-omvormers

· zonnepanelen industrie Nieuws

Het fotovoltaïsche systeem bestaat voornamelijk uit fotovoltaïsche panelen, beugels, batterijen (groepen) en omvormers. Een fotovoltaïsch systeem kan niet werken zonder een omvormer. De hoofdtaak van de omvormer is om de door de zonnepanelen opgewekte gelijkstroom om te zetten in wisselstroom.
Er zijn vele soorten omvormers zoals:
Centrale omvormer
String-omvormer
micro omvormer
Genetwerkte omvormer

broken image

Omvormers zijn een belangrijk onderdeel van fotovoltaïsche systemen. Een fotovoltaïsch systeem kan niet werken zonder een omvormer. Dus, wie zijn de betrouwbare fabrikanten van omvormers op de markt? Lees het artikel verder!

broken image

TOP 10 TMEIC
Toshiba Mitsubishi TMEIC Electric Industrial Systems Corporation (TMEIC) werd in oktober 2003 opgericht door de integratie van de activiteiten van Toshiba Corporation en Mitsubishi Electric Corporation op industrieel gebied. TMEIC is 's werelds eerste fabrikant van omvormers op MW-niveau en is de opperheer van omvormers met meer dan de helft van de Japanse grondcentrales.

broken image

TOP 9 zonnerand
Het Israëlische bedrijf SolarEdge is een van de grootste fabrikanten van omvormers. SolarEdge is opgericht in 2006. Hoewel het nog een relatief jong merk is in de fotovoltaïsche industrie, ontwikkelt het zich zeer snel.
Een onderscheidend kenmerk van de SolarEdge is dat elk van zijn omvormers ook een power optimizer heeft waarmee u elke module afzonderlijk kunt aansturen.

broken image

TOP 8 Fronius
Fronius International GmbH werd in 1945 opgericht als Oostenrijkse fabrikant van omvormers. Fronius is actief op het gebied van lastechniek, fotovoltaïsche energie en acculaadtechniek.
Fronius biedt inverters aan in de modelseries Symo, Galvo, Agilo en CL.

broken image

TOP 7 vermogenselektronica 
Power Electronics is een Spaanse leider op het gebied van AC-motorbesturing en een toonaangevende fabrikant van zonne-omvormers voor fotovoltaïsche installaties in Europa, Oceanië, Azië en Amerika. De producten van het bedrijf worden gebruikt door bijna 1.300 fabrieken in 35 landen over de hele wereld, met een geïnstalleerd vermogen van 60 GW wisselstroom.

broken image

TOP 6 GOODWE
GoodWe richt zich al lang op onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van nieuwe apparatuur voor energievoorziening, zoals zonne-energie en energieopslag. Toegewijd aan het leveren van geïntegreerde oplossingen zoals slim energiebeheer voor huishoudens, industriële en commerciële gebruikers en grondcentrales .

broken image

TOP 5 SMA 
SMA, opgericht in 1981 en met het hoofdkantoor in Niesetal in Noord-Hessen, is een van 's werelds grootste fabrikanten van omvormers. SMA Solar Group is momenteel vertegenwoordigd in meer dan 18 landen. Het bedrijf is vooral bekend door het produceren van fotovoltaïsche systemen en omvormers op de Duitse markt.
SMA produceert een breed scala aan omvormers, waaronder producten voor netgekoppelde fotovoltaïsche systemen en stand-alone systemen. De bekendste productlijnen van SMA zijn de SMA Sunny Tripower en de SMA Sunny Boy. Deze premium producten zijn geliefd bij consumenten vanwege hun hoogste kwaliteit en lange levensduur.

broken image

TOP 4 Growatt
Growatt, opgericht in 2011, richt zich op duurzame energieproductie, -opslag en -verbruik. De producten van Growatt worden voornamelijk verkocht aan residentiële, commerciële en industriële eindgebruikers over de hele wereld.
De specialiteit van Growatt is lokalisatie. Het bedrijf heeft vierendertig vertegenwoordigingen in Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en andere landen.

broken image

TOP 3 Ginlong
Jinlang Technology, opgericht in 2005, is gebaseerd op de nieuwe energie-industrie en is een hightech onderneming die gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en service van stringomvormers, de kernapparatuur van fotovoltaïsche energieopwekkingssystemen. Het bedrijf is het eerste Chinese A-share beursgenoteerde bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met stringomvormers, en het eerste omvormerbedrijf ter wereld dat een betrouwbaarheidstestrapport heeft verkregen van PVEL, een onafhankelijke onafhankelijke organisatie.

broken image

TOP 2 Sungrow 
Sungrow, opgericht op 11 juli 2007, is een nationale hightech onderneming die zich richt op R&D, productie, verkoop en service van nieuwe energie-energieapparatuur zoals zonne-energie, windenergie, energieopslag, waterstofenergie en elektrische voertuigen.
Sungrow biedt een breed scala aan producten, waaronder oplossingen voor fotovoltaïsche omvormers voor energieopslagsystemen. De omvormers van Sungrow zijn geschikt voor zowel kleine als grote systemen.

broken image

TOP 1 Huawei
Huawei, opgericht in 1987, behoort tot de top tien van fotovoltaïsche inverterbedrijven ter wereld en 's werelds toonaangevende leverancier van ICT-infrastructuur (informatie en communicatie) en intelligente terminals. In de afgelopen tien jaar heeft het bedrijf miljarden dollars geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van zonnetechnologie.
De eerste door Huawei geproduceerde omvormer voor huishoudelijk gebruik is de SUN2000L, die klein van formaat en licht van gewicht is, slechts 10,6 kg. Het is verkrijgbaar in verschillende maten van 2 tot 5kW. Huawei-omvormers verkopen over de hele wereld goed vanwege hun uitstekende kwaliteit. Op het gebied van omvormers staat het marktaandeel van Huawei al jaren op de eerste plaats.

epiloog
In de context van wereldwijde energietransformatie, zoals fotovoltaïsche modules, ontwikkelt de fotovoltaïsche inverterindustrie zich snel, met een jaarlijkse stijging van meer dan 30%. Als fabrikant van fotovoltaïsche modules met 14 jaar professionele ervaring heeft Maysun Solar langdurige partnerschappen opgebouwd met vele fabrikanten van omvormers van de TOP 10. Neem contact met ons op en kijk ernaar uit om met u samen te werken om een ​​groen huis te bouwen.