Maysun Solar's 8e overzeese magazijn ter wereld vestigde zich in Giurgiu, Roemenië

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Op 31 maart werd het 8e overzeese magazijn van Maysun Solar geopend in Giurgiu, Roemenië.

 

broken image

 

Het overzeese magazijn van Giurgiu heeft een oppervlakte van 2.000 vierkante meter en is gelegen in het zuiden van Roemenië, vlakbij de hoofdstad Boekarest.

 

 

 

De vestiging van Roemeense overzeese magazijnen bestrijkt het distributienetwerk in Zuidoost-Europa, waaronder Roemenië, Hongarije, Bulgarije, Servië, Slowakije, Moldavië en Griekenland, zodat vrienden in Zuidoost-Europa kunnen genieten van de snelste, handigste en hoogwaardige service. kan de plek direct krijgen zonder te wachten. 

 

Op dit moment heeft Maysun solar 210MM400W wit frame en 158MM 420W wit frame verzonden naar het Giurgiu magazijn in Roemenië. Het witte frame van 210MM400W wordt verwacht op 15 april en het witte frame van 158MM en 420W wordt verwacht op 15 mei.

 

Maysun210MM400W fotovoltaïsche module productspecificatie introductie

 

Maysun158MM420W fotovoltaïsche module productspecificatie introductie

(Klik op de afbeelding om meer parameterinformatie te zien)

 

De locatie van het overzeese magazijn van Maysun Solar heeft meer dan 20 dagen geduurd en duizenden internetgebruikers van over de hele wereld hebben verhitte discussies en stemmen over de locatie van het magazijn op Facebook gehad. collega's reisden 1.800 kilometer van en naar Hongarije en Roemenië.Na 26 uur veldonderzoek kozen ze uiteindelijk voor Giurgiu, wat het handigst is voor klanten in landen rond Roemenië.

 

Maysun's stem op de siteselectie op Facebook

 

 

Maysun Solar heeft momenteel 8 overzeese magazijnen in Warschau, Polen, Milaan, Italië, Boedapest, Hongarije, Dubai, VAE, Jakarta, Indonesië, Riyad, Saoedi-Arabië, Valencia, Spanje en Jurju, Roemenië. Maysun bereidt zich ook actief voor om een ​​overzees magazijn in Zuid-Amerika te selecteren om meer klanten gemakkelijker van dienst te kunnen zijn, dus houd ons in de gaten............