9BB 158.75 PERC 144 cells Mono Zonnepaneel

Vermogen: 400W 405W 410W 415W 420W
Afmeting (L × B × T): 2008 × 1002 × 35 mm
Verpakking: 31 stks/pallet, 726 stks/40 "HQ

1. Hoog vermogen, groot formaat, verminder installatiestappen en gebied.
2. Meerdere stroomrails, minder lasschade en -scheuren en laag risico op hotspots.
3. Halfcel- en achterpassiveringstechnologie, betere temperatuurcoëfficiënt, hoge foto-elektrische conversie-efficiëntie.
4. Goede energieopwekking bij weinig licht, met 50% output onder halfschaduwomstandigheden.
5. Lage kosten, geschikt voor het gebruik van grootschalige fotovoltaïsche energiecentrales, waardoor kosten worden bespaard.
Neem contact op
Meer details

1. De module maakt gebruik van 3,2 mm dik gecoat gehard glas, dat een hoge lichtdoorlatendheid en lage lichtreflectie heeft, wat het algehele vermogen van de module aanzienlijk kan vergroten. 530 gram EVA per vierkante meter, hoge lichtdoorlatendheid aan de voorkant en hoge afsnijding aan de achterkant, zorgen niet alleen voor de buitenlevensduur van de module en verminderen de vermogensdemping, maar verhogen ook het initiële vermogen van de module aanzienlijk. 158,75 * 79,375 mm cellasmaat, 6 * 24 stuks opstelling zorgt ervoor dat de module een groter formaat kan hebben, waardoor de installatiestappen en het gebruik van beugels worden verminderd, wat zeer geschikt is voor de installatie en het gebruik van grondcentrales en industriële en commerciële fotovoltaïsche energie stations.


 

2. Het frame van aluminiumlegering met hoge snijprecisie is afgestemd op de fotovoltaïsche module. De dimensionale afwijking binnen 0,3 mm garandeert de goede structurele stabiliteit van de module en verbetert effectief de wind- en sneeuwweerstand van de module. De dikte van de oxidefilm is veel hoger dan de technische standaardvereiste om corrosieweerstand te bereiken Goede weersbestendigheid zoals verwering. TPT-backplane met hoge weersbestendigheid, bestand tegen spanning en isolatieprestaties van meer dan DC 1500V, beschermt de componenten effectief tegen stabiele werking in complexe omgevingen zoals zand, zoutnevel en ammoniak. De driedelige met kunststof gevulde aansluitdoos heeft goede warmteafvoerprestaties en is uitgerust met hoogwaardige diodes met hoge stroomsterkte om de componenten effectief te beschermen tegen het hete plaateffect onder de voorwaarde van schaduwschaduw. Onze grondstoffen worden goed gebruikt, dus onze componenten zijn van goede kwaliteit.3. Conventioneel proces 158,75 mm cel, met multi-busbar en PERC-celtechnologie, verbetert de efficiëntie van de module en verlaagt de productiekosten. Het stabiele en efficiënte productieproces garandeert effectief de kwaliteit van uw modules, die de basis vormen voor de veilige en stabiele werking van fotovoltaïsche energiecentrales. Deze module is zeer geschikt voor het gebruik van zelf geïnvesteerde fotovoltaïsche energiecentrales.


 


4. Nadat meerdere EL-inspecties, uiterlijk-inspecties en IV-vermogenstests zijn doorstaan, worden de componenten in fasen verpakt. Verticale verpakking wordt gebruikt om de drukspanning op de onderste componenten effectief te voorkomen bij het stapelen en laden van containers en om verborgen scheuren te voorkomen tijdens het transport van de onderdelen. Elk onderdeel wordt beschermd door papieren hoeken om krassen op het frame te voorkomen. De kunststof-stalen band is sterk en duurzaam, waardoor de veiligheid van het transport van componenten over lange afstanden wordt gegarandeerd.

 

 

 

5. Het volgende is de specificatie van onze 158,75 mm 144 cellen batterijmodule van normaal formaat, u kunt op elk moment op de link klikken om te downloaden.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte