Hoeveel weet u over de aankoopvaardigheden van zonnestelsels?

· zonnepanelen industrie Nieuws
broken image

Een zonnecel is een apparaat dat lichtenergie direct omzet in elektrische energie door het foto-elektrische effect of fotochemische effect, en zonnecellen van kristallijn silicium die werken met het fotovoltaïsche effect zijn de mainstream. De kwaliteit van de componenten van zonnepanelen houdt rechtstreeks verband met energie-efficiëntie, en sommige mensen hebben moeite met het kiezen van zonnepanelen. Vandaag zal ik de kennis over de aanschaf van zonnepanelen kort introduceren.

broken image

1. Vergelijking van veelgebruikte typen batterijmodules en conversie-efficiëntie

Zonnecellen die momenteel op de markt zijn, zijn onderverdeeld in amorf silicium en kristallijn silicium. Onder hen kan kristallijn silicium worden onderverdeeld in polykristallijn silicium en monokristallijn silicium, en amorfe siliciumcomponenten zijn voornamelijk dunne filmcomponenten. Vanuit het perspectief van de foto-elektrische conversie-efficiëntie van de drie materialen: monokristallijn silicium (tot 18%) > polykristallijn silicium (ongeveer 16%) > amorf silicium (8%-10%). Vergeleken met componenten van kristallijn silicium is het grootste probleem van dunne-film zonnecelcomponenten de lage foto-elektrische conversie-efficiëntie, die een enorm componentoppervlak vereist om dezelfde hoeveelheid elektrische energie om te zetten, en heeft het nadeel van slechte stabiliteit. Daarom is het over het algemeen geschikt om zonnecelmaterialen van monokristallijn silicium of polykristallijn silicium te gebruiken, en de huidige heersende stroming in de markt is monokristallijn silicium. Het wordt aanbevolen om monokristallijne siliciumpanelen te kiezen met een hogere conversie-efficiëntie.
Bij de aanschaf van zonnecellen staat het vermogen van zonnecellen centraal.Over het algemeen is het vermogen van zonnepanelen recht evenredig met de oppervlakte van zonnechips. De oppervlakte van de zonnecelwafel is niet precies gelijk aan de oppervlakte van het zonneverpakkingspaneel, want hoewel sommige zonnepanelen groot zijn, zijn de openingen waarin enkele zonnewafels zijn gerangschikt erg breed, en de kracht van zo'n zonnepanelen is niet per se hoog.

broken image

2. Selectie van de capaciteit van de zonnecelbatterij

Na installatie van het fotovoltaïsche off-grid-systeem, aangezien de ingangsenergie van het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem op zonne-energie extreem onstabiel is, is het over het algemeen noodzakelijk om een ​​batterijsysteem te configureren om te werken. Zonnelampen zijn geen uitzondering, ze moeten worden uitgerust met batterijen om te werken. De selectie van de batterijcapaciteit volgt over het algemeen de volgende principes: Ten eerste, op het uitgangspunt van het voldoen aan de nachtverlichting, slaat u de energie van de zonnecelcomponenten overdag zoveel mogelijk op en tegelijkertijd kunt u de elektrische energie opslaan energie die voldoet aan de nachtverlichtingsbehoeften van aanhoudende regenachtige dagen. Als de batterijcapaciteit te klein is, kan deze niet voldoen aan de behoeften van nachtverlichting.Als de batterijcapaciteit te groot is, zal de batterij aan de ene kant altijd in een staat van stroomverlies verkeren, wat de levensduur van de batterij zal beïnvloeden en verspilling veroorzaken.

broken image

De batterij is onmisbaar in het off-grid-systeem. Het zonnepaneel laadt de energieopslagbatterij op via de controller en de energieopslagbatterij keert de uitvoer voor de gebruiker om via de off-grid-omvormer. De energieopslagbatterij wordt vaker gebruikt in het fotovoltaïsche off-grid-systeem.Het is een loodzuurgelbatterij, een ternaire lithiumbatterij en een lithium-ijzerfosfaatbatterij. De gemiddelde levensduur van energieopslagbatterijen is 5-8 jaar en moet regelmatig worden vervangen, dus de gebruikskosten zijn relatief hoog. -Grid en Grid-connected" voor meer informatie. De huidige elektriciteitsprijs is hoog, het wordt aanbevolen om het netgekoppelde systeem ook uit te rusten met een bijbehorend energieopslagsysteem om efficiënter gebruik te maken van goedkope zonne-energie

3. Selectie van het vermogen van de zonnebatterij

Het uitgangsvermogen Wp van de zonnecel waar we het over hebben is het uitgangsvermogen van de zonnecel onder de standaard zonlichtcondities, namelijk: de 101 standaard gedefinieerd door de Europese Commissie, de stralingsintensiteit is 1000W/㎡, de luchtkwaliteit is AM1 .5, en de batterijtemperatuur is 25°C. Dit is niet zoals sommige mensen zich voorstellen, zolang er zonlicht is, zal er een nominaal uitgangsvermogen zijn en zelfs denken dat zonnecellen 's nachts normaal onder fluorescentielampen kunnen worden gebruikt. Dat wil zeggen, het uitgangsvermogen van de zonnecel is willekeurig.Op verschillende tijdstippen en op verschillende plaatsen is het uitgangsvermogen van dezelfde zonnecel verschillend. De daadwerkelijke stroomopwekking kan verwijzen naar de gegevens onder niet-standaard zonnestralingsomstandigheden, en u kunt het juiste vermogen bepalen op basis van uw dagelijkse elektriciteitsverbruik en dakoppervlak.

Het is een goed idee om Maysun Solar te kiezen wanneer de winter nadert.We hebben hoogwaardige zonnepanelen om aan uw behoeften te voldoen, zoals onze TwiSun-serie dubbelglasmodules, die een hogere conversie-efficiëntie en een mooiere uitstraling hebben.
Wij zijn een componentenfabrikant opgericht in 2008 met een rijke professionele ervaring. Als u meer wilt weten over fotovoltaïsche energie, zijn wij er om u te helpen met alle hulp die u nodig heeft. Neem nu contact met ons op via WhatsApp en ontvang een offerte. Geloof ons, het is het waard! ! !

broken image