6KW fotovoltaïsch systeem: kosten en baten

· zonnepanelen industrie Nieuws

Met stijgende elektriciteits- en gasrekeningen is het dringend geworden om aan uw energiebehoeften te voldoen. Op dit moment wordt het 6KW-fotovoltaïsch systeem voor huishoudens het meest gekozen, omdat het een oplossing is die volledig en effectief kan inspelen op de energiebehoeften van de meeste woongebouwen en die ook geschikt is voor een gezin van drie of vier personen. Dus wat zijn de prijzen en voordelen van 6KW?

broken image

Hoeveel kost 6KW fotovoltaïsche energie?
Er zijn veel factoren die de kosten beïnvloeden. De kosten van een kant-en-klaar project van een 6 kW PV-systeem zonder energieopslag op de Italiaanse markt variëren bijvoorbeeld van 7500 tot 15000 euro. In het VK is £ 9.000-11.000 vereist. U kunt ons artikel - "Zonne-energie kooptips" lezen om de juiste zonnepanelen voor uw dak te kiezen.

Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig voor 6 kW?
Het aantal geïnstalleerde modules wordt uiteindelijk bepaald door het dakoppervlak en het geselecteerde moduleoppervlak. Als het dakoppervlak vast is, neem dan als voorbeeld het 210 mm 410w zilveren frame zonnepaneel van Maysun solar, het heeft ongeveer 15 stuks nodig. Er zijn ook 600W panelen op de markt en er zijn er maar 10 nodig. Maar het grootste wattage van een component betekent het grotere gebied.

broken image

Hoeveel ruimte neemt een fotovoltaïsch systeem van 6 kW in beslag?
Gemiddeld zo'n 50 vierkante meter. Het hangt af van de werkelijke situatie, in feite moeten schuine daken en platte daken op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, u zult moeten beslissen waar u de 6 kW fotovoltaïsche panelen wilt installeren.

De stroomopwekking van een 6KW fotovoltaïsch systeem?
Het daadwerkelijke uitgangsvermogen van een PV-systeem van 6 kW is afhankelijk van een aantal factoren. Deze variabelen omvatten:
1. Geografie en plaatselijk klimaat
2. De richting en hellingshoek van de plaatsing van zonnepanelen
3. Of het paneel in de schaduw staat
4. De prestaties van elk onderdeel (voornamelijk panelen en omvormers)
In Italië kan bijvoorbeeld gemiddeld 6 kW per jaar ten minste worden opgewekt: 7200 kWh in het noorden; 8100 kWh in het centrum; 9000 kWh in het zuiden.

broken image

Weergave projectkoffer:
Roemenië Projectcase——6.15KW fotovoltaïsche energiecentrale
Dank aan onze Roemeense klanten voor hun gebruik van en feedback over Maysun-producten!

Het 6 kW fotovoltaïsche systeemproject op het dak van huishoudens maakt gebruik van 410 W Maysun Solar-componenten, die kunnen voldoen aan de elektriciteitsvraag van een gezin van drie personen.

broken image

Bij Maysun Solar bieden we een productgarantie van 15 jaar en een prestatiegarantie tot 25 jaar om te benadrukken dat onze producten geen goedkope producten zijn, maar langetermijnoplossingen zijn waarop u kunt vertrouwen.
Vanwege de weersomstandigheden zijn constructie en techniek niet universeel, maar verschillen ze van plaats tot plaats. Daarom vertrouwen we op regionale specialisten die u ter plaatse deskundig kunnen bijstaan ​​om systeemoplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke omstandigheden van uw dak.
We hebben kantoren, magazijnen in veel landen, zoals Italië en Duitsland, we sturen PV-panelen vanuit uw dichtstbijzijnde logistieke centrum, neem nu contact met ons op via WhatsApp (link) en ontvang een offerte.