• broken image

  Zonnemodule 410w-440w IBC Volledig zwart

  Fotovoltaïsche modules met hoog rendement

  Vermogen: 410W 415W 420W 425W 430W 435W 440W

  Efficientie: 21-22,5%

  Afmetingen (L × B × H): 1722 x 1134 x 30 mm

  Gewicht: 20,8 kg

  Balsem: 36 stuks/pallet, 936 stuks/40'HQ

  Garantie: 25 jaar garantie

 • broken image

  410-440W

  broken image

  21-22,5%

  broken image

  25 jaar

 • Hoogwaardige IBC zonnepanelen

  Eerste keuze voor commerciële en residentiële daken

  broken image

  De meest geavanceerde technologie van zonnepanelen van de derde generatie

  Techniek zonder fotovoltaïsche linten aan de voorzijde

   

  Verhoog uw zonne-ervaring op daken met onze volledig zwarte zonnepanelen om sneeuw snel te laten smelten. Ze zijn specifiek ontworpen voor gedistribueerde fotovoltaïsche energie-installaties op daken. Het oppervlak van 1.952 vierkante meter voldoet aan de bouwvoorschriften voor dakinstallaties. Met aanzienlijke vermogenswinst in elektriciteitsopwekking is dit de beste keuze, zowel voor residentiële dakinstallaties als grootschalige zonne-energiecentrales.

  broken image

  Volledig zwarte visuele ervaring

  Zwarte oppervlaktebehandeling

   

  De volledig zwarte IBC-zonnepaneel, met afmetingen van 1722113430 mm en afgewerkt met een zwarte oppervlaktebehandeling, biedt een voortreffelijke, nobele en elegante esthetiek. Zijn verfijnde uitstraling maakt het bijzonder geschikt voor daken in Europese stijl met donkerdere tinten, waarbij de schoonheid en de waarde van uw eigendom worden verhoogd terwijl efficiënte zonne-energie wordt geleverd.

 • Meer productvoordelen

  IBC - De toonaangevende fotovoltaïsche technologie

  De meest geavanceerde technologie

  Dit is de meest geavanceerde technologie voor de massaproductie van fotovoltaïsche modules (All Back Contact), met ongeëvenaarde voordelen ten opzichte van PERC- en TOPCon-technologieën. Dit betreft een significante sprong voorwaarts, die echt unieke en onderscheidende producten biedt en een nieuwe standaard in de sector vaststelt.

  Geen hotspots in de schaduw

  Het exclusieve All Back Contact-ontwerp garandeert dat de positieve en negatieve elektroden aan de achterzijde normaal blijven functioneren, zelfs wanneer schaduwen erop vallen. Deze innovatie vermindert aanzienlijk het risico op modulebeschadiging als gevolg van hotspots en minimaliseert het gevaar van het activeren van het elektrische voorvlak zonder een weerstandsschakeling.

  Uitzonderlijke prestaties bij weinig licht

  De onbelemmerde kenmerken aan de voorkant vergroten het bereik van lichtabsorptie, met een spectrale absorptiebereik van 300 nm tot 1200 nm. De energieproductie begint vroeg in de ochtend en loopt tot laat in de middag. In vergelijking met PERC en Topcon overtreft de winst in energieproductie 2,01%.

  Geen lichtvervuiling

  De techniek om de lasbanden aan de voorkant weg te werken resulteert in een gemiddelde reflectiviteit van slechts 1,7%, wat de lichtvervuiling voor het milieu en de buren aanzienlijk vermindert.

  Lage vermogens-temperatuurcoëfficiënt

  De uitstekende vermogens-temperatuurcoëfficiënt van -0,29%/°C vermindert de impact van temperatuurschommelingen op de energieopwekking, wat de prestaties gedurende de gehele energieproductiecyclus verbetert.

  Hoge efficiëntie in energieopwekking

  Zonder de lasbanden wordt het lichtontvangende oppervlak aan de voorkant met 2,5% vergroot en wordt de energieopwekkingsefficiëntie verbeterd.

 • Onze projecten

   IBC modules voor residentiële daken

 • Veelgestelde vragen over IBC zonnepanelen

  Meer informatie over IBC-technologie

 • Een offerte aanvragen

  Vul het formulier in om een offerte aan te vragen.