• broken image

  Het IBC zonnepaneel 425W-450W met zwart frame 

  Efficiënt zonnepaneel

  Uitgangsvermogen: 425W 430W 435W 440W 445W 450W

   

  Rendement: 21,7-23,1

   

  Afmetingen (B × D × H): 1722 x 1134 x 30 mm

   

  Gewicht: 20,8 kg

   

  Verpakking: 36 stuks/pallet, 936 stuks/40'HQ

   

  Garantie: 25 jaar product- en prestatiegarantie

 • broken image

  420-450W

  Prestaties module

  broken image

  21,7-23,1%

  Module-efficiëntie

  broken image

  25 jaar

  Zorg voor

 • Hoogwaardige IBC zonnepanelen

  Eerste keuze voor commerciële en residentiële daken

  broken image

  De meest geavanceerde derde generatie zonneceltechnologie

  Busbarless technologie aan de voorkant

   

   

  IBC Black Frame zonnepanelen zijn voorzien van celtechnologie met volledig contact aan de achterkant en een busbarless ontwerp, waardoor de stroomopwekking aanzienlijk wordt verbeterd. Dit maakt ze een optimale keuze voor zowel residentiële zonne-installaties als grootschalige zonne-energiecentrales.

   

  broken image

   Perfecte visuele esthetiek

  Esthetisch en ontspiegeld

   

  Het ontwerp van dit zonnepaneel, zonder de visuele impact van het fotovoltaïsche lint, accentueert perfect de schoonheid van de cellen. Het uiterlijk is een les in elegantie: exquis, verfijnd en visueel opvallend. Dit ontwerp is niet alleen een lust voor het oog, maar vervult ook een ecologische functie. Met een drastisch verminderde lichtreflectie (tot slechts 1,7%) wordt lichtvervuiling door verblinding effectief geminimaliseerd. Deze zorgvuldige combinatie van esthetische aantrekkingskracht en verblindingsvermindering betekent een belangrijke doorbraak in het ontwerp van zonnepanelen en biedt zowel visueel plezier als aandacht voor het milieu.

   

 • Meer productvoordelen

  IBC - De toonaangevende fotovoltaïsche technologie

  De meest geavanceerde technologie

  De meest geavanceerde technologie voor de massaproductie van zonnepanelen (All Back Contact) heeft ongeëvenaarde voordelen ten opzichte van PERC en TOPCon. Deze technologie betekent een grote stap voorwaarts en biedt werkelijk unieke en gedifferentieerde producten.

  Uitstekende prestaties bij weinig licht

  Met een spectraal absorptiebereik van 300 nm tot 1200 nm levert het IBC-zonnepaneel een extra winst van 2,01% in elektriciteitsopwekking tijdens de vroege ochtend en late avonduren, waardoor de ROI van het zonnesysteem op het dak nog verder verbetert.

  Geen warme plekken in de schaduw

  IBC cellen kunnen een constante stroom door het beschaduwde deel handhaven, wat de bedrijfstemperatuur van het zonnepaneel verlaagt en het risico van hete plekken en gevaren vermindert die gepaard gaan met de werking van het zonnesysteem op het dak.

  Hoge stroomopwekkingsefficiëntie

  De voorkant is vrij van metalen lamellen, waardoor er minder licht verloren gaat en het lichtontvangstgebied met 2,5% toeneemt.

  Hoge betrouwbaarheid

  De IBC-technologie (Interdigitated Back Contact) maakt gebruik van een lineaire soldeermethode die de weerstand van de module tegen microscheuren effectief verbetert en de betrouwbaarheid van het product aanzienlijk verhoogt.

  Lage temperatuurcoëfficiënt

  De uitstekende temperatuurcoëfficiënt van -0,29%/°C vermindert de invloed van temperatuurschommelingen op de prestaties van de stroomopwekking en verbetert de winst gedurende de gehele cyclus van stroomopwekking.

 • Onze projecten

   IBC modules voor residentiële daken

 • Veelgestelde vragen over IBC zonnepanelen

  Meer informatie over IBC-technologie

 • Een offerte aanvragen

  Vul het formulier in om een offerte aan te vragen.