Maysun Solar breidt haar activiteiten uit met nieuwe magazijnen in Duitsland

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Omdat de wereldwijde vraag naar zonnepanelen en duurzame energieoplossingen blijft groeien, heeft Maysun Solar haar activiteiten snel uitgebreid om aan de groeiende marktvraag te voldoen. De nieuwste magazijnen in Leipzig, Hamburg en München zijn met succes geopend. Deze magazijnen worden de belangrijkste distributiecentra voor Maysun Solar's grote assortiment van zonne-energie producten, waaronder de populaire 410W Black Frame, 410W Silver en 410W Double Glass Black Frame PV-modules. Deze strategische uitbreiding is bedoeld om aan de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen te voldoen en de positie van Maysun Solar in de zonne-energiesector verder te versterken.

broken image

Meer complete opslagfaciliteiten


De nieuwe magazijnen in Leipzig, Hamburg en München zijn ideaal gelegen om beter tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar solar oplossingen in West-Europa. De magazijnen beschikken over uitgebreide opslagruimtes en zijn volledig uitgerust om de voorraad producten van Maysun Solar efficiënt te beheren en te zorgen voor voldoende aanvoer van producten voor klanten op beide locaties en in de omliggende gebieden. De nieuwe magazijnen zullen ook dienen als centra voor technische ondersteuning, training en after-sales service, wat de klantgerichte servicefilosofie van Maysun Solar verder versterkt.
"We zijn verheugd om nieuwe magazijnen te openen in Leipzig, Hamburg en München, waardoor we onze belangrijke klanten in deze regio's beter kunnen ondersteunen", aldus de heer White, CEO van Maysun Solar. "Met een beter voorraadbeheer en efficiënte logistiek en transport zijn we in staat om onze klanten te voorzien van onze klanten te voorzien van betrouwbare en efficiënte zonne-oplossingen voor hun hernieuwbare energiebehoeften."

broken image

Meer divers aanbod


"We streven ernaar onze klanten een uitgebreid aanbod van PV-modules te bieden en onze nieuwe magazijnen in Leipzig, Hamburg en München zullen ons in staat stellen een nog bredere selectie van hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden," voegt de heer White toe, "en we zijn ervan overtuigd dat onze PV-modules de prestaties, betrouwbaarheid en esthetische de verwachtingen van onze klanten op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en esthetiek zullen overtreffen." De twee nieuwe magazijnen zullen een breed scala aan PV-modules huisvesten, waaronder de populaire 410W volledig zwarte PV-panelen en 410W black-frame PV-panelen. Bekend om hun efficiëntie, duurzaamheid en esthetiek, zijn deze hoogwaardige PV-modules ideaal voor residentiële, commerciële en utility-scale toepassingen.


De 410 volledig zwarte PV-panelen staan bekend om hun strakke volledig zwarte uiterlijk, waardoor ze een populaire keuze zijn voor esthetisch bewuste residentiële en commerciële installaties. Deze modules zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en geavanceerde productieprocessen om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

broken image

De 410W black frame PV panelen hebben een zwart frame dat zorgt voor een moderne en aantrekkelijke uitstraling met behoud van hoge prestaties en duurzaamheid. Deze panelen zijn ontworpen om zware omgevingsomstandigheden te weerstaan, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële installaties.

broken image

Naast de 410W volledig zwarte en black frame PV panelen, zullen deze nieuwe Maysun Solar magazijnen in Duitsland ook een verscheidenheid aan andere PV modules aanbieden in verschillende vermogens, configuraties en functies zoals omvormers, montagesystemen en accessoires om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten en projecteisen in en rond de regio.


Milieuvriendelijker ontwerp van de faciliteit


De nieuwe magazijnen zijn niet alleen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook om blijk te geven van een engagement voor duurzame ontwikkeling. De faciliteiten zijn ontworpen met milieuvriendelijke kenmerken, waaronder energie-efficiënte verlichting, afvalbeheer en andere milieumaatregelen, in lijn met Maysun Solar's missie om duurzame energie te bevorderen en de impact op het milieu te minimaliseren.
De magazijnen zijn onderdeel van de voortdurende inspanningen van Maysun Solar om haar productiemogelijkheden uit te breiden, de operationele efficiëntie te verbeteren en innovatieve en duurzame zonne-energieoplossingen te bieden aan klanten wereldwijd. maysun Solar zal bijdragen aan de ontwikkeling van de duurzame energie-industrie in en rond de regio door samen te werken met lokale partners en gemeenschappen om duurzame energieoplossingen te promoten.

broken image

Maysun Solar, als professionele fabrikant van PV-modules met 15 jaar ervaring, biedt een breed scala aan PV-modules om aan de behoeften van het grote publiek te voldoen. Ze zijn geschikt voor verschillende scenario's zoals balkon-PV, dak- en grondcentrales. Voor meer informatie over Maysun Solar en haar brede scala aan zonne-energie producten en oplossingen, bezoek dan de website knop hieronder, of neem contact met ons op via WhatsApp.