Maysun lanceert 665W hoog vermogen zonnemodule met 21,4% rendement, het tijdperk van 600W+ PV is aangebroken

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Maysun solar heeft officieel een nieuwe generatie ultra-high power zonnepanelen gelanceerd, met een enkel celvermogen van 665W. Dit markeert een hogere mijlpaal in het PV 6.0 tijdperk, en 600W+ is in de toekomst niet meer te stoppen.

De Maysun 665W module erft hoge precisie technologie zoals niet-destructief snijden en hoge dichtheid interconnectie van 210mm cellen; met de super hoge module vermogen, de single string vermogen is 34% hoger dan andere 500W + modules in de industrie. Bovendien maximaliseert de 665W-module het gebruik van de containerruimte tijdens het transport, wat resulteert in een toename van het laadvermogen met 12% en een vermindering van de installatiekosten met 5-7%, waardoor meer ruimte ontstaat voor lagere LCOE- en BOS-kosten.

Voorsprong met 34% toename in stroomopwekking

Het verhogen van het vermogen van een enkele string is een kernfactor bij het verlagen van de BOS-kosten. Modules van 665 W bereiken in grote energiecentrales een totale vermogenstoename tot 18.760 W per string in vergelijking met andere high-power modules in de industrie van meer dan 500 W, wat 34% meer is dan modules van meer dan 500 W.

Maysun  solar   665W   zonnepanelen

De 665W-module is meer geschikt voor grote grondcentrales, vooral voor goedkope centrales die zeer gevoelig zijn voor investeringskosten, aangezien de 665W-module de niet-siliciumkosten van siliciumwafers en -cellen voor de toeleveringsketen stroomopwaarts, en de kosten van trackers, staking, kabels en arbeid voor de toeleveringsketen stroomafwaarts kan drukken. Vergeleken met andere 500W+ modules in de industrie, bedragen de kostenbesparingen van BOS ten minste $0,08-0,09/watt, wat een duidelijk algemeen voordeel oplevert.