Maysun lanceert 665W hoog vermogen zonnemodule met 21,4% rendement, het tijdperk van 600W+ PV is aangebroken

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Maysun solar heeft officieel een nieuwe generatie ultra-high power zonnepanelen gelanceerd, met een enkel celvermogen van 665W. Dit markeert een hogere mijlpaal in het PV 6.0 tijdperk, en 600W+ is in de toekomst niet meer te stoppen.

De Maysun 665W module erft hoge precisie technologie zoals niet-destructief snijden en hoge dichtheid interconnectie van 210mm cellen; met de super hoge module vermogen, de single string vermogen is 34% hoger dan andere 500W + modules in de industrie. Bovendien maximaliseert de 665W-module het gebruik van de containerruimte tijdens het transport, wat resulteert in een toename van het laadvermogen met 12% en een vermindering van de installatiekosten met 5-7%, waardoor meer ruimte ontstaat voor lagere LCOE- en BOS-kosten.

Voorsprong met 34% toename in stroomopwekking

Het verhogen van het vermogen van een enkele string is een kernfactor bij het verlagen van de BOS-kosten. Modules van 665 W bereiken in grote energiecentrales een totale vermogenstoename tot 18.760 W per string in vergelijking met andere high-power modules in de industrie van meer dan 500 W, wat 34% meer is dan modules van meer dan 500 W.

Maysun  solar   665W   zonnepanelen

De 665W-module is meer geschikt voor grote grondcentrales, vooral voor goedkope centrales die zeer gevoelig zijn voor investeringskosten, aangezien de 665W-module de niet-siliciumkosten van siliciumwafers en -cellen voor de toeleveringsketen stroomopwaarts, en de kosten van trackers, staking, kabels en arbeid voor de toeleveringsketen stroomafwaarts kan drukken. Vergeleken met andere 500W+ modules in de industrie, bedragen de kostenbesparingen van BOS ten minste $0,08-0,09/watt, wat een duidelijk algemeen voordeel oplevert.

Met 210MM-cellen stijgt de efficiëntie van de module tot 21,4%

De Maysun 665W-module is een type 210mm-module met toekomstgerichte innovaties zoals lossless cutting, high-density interconnectie en multi-busbar (MBB), met kernkenmerken zoals lage spanning en hoog serievermogen, waardoor het product zeer efficiënte en betrouwbare prestaties levert. MBB en high-density interconnectie verhogen de module-efficiëntie tot 21,4%, terwijl lossless cutting-technologie het risico van celbreuk en stroomverlies aanzienlijk vermindert. risico van stroomuitval.

Maysun  solar   665W   zonnepanelen

De hele industrieketen, omvormer, tracker en glaslevering, is klaar voor het 600W+ tijdperk van PV

Tegelijkertijd is de hele industrieketen, met inbegrip van omvormers, trackers en glasleverantie, klaar om het 600W+ tijdperk van de fotovoltaïsche energie te verwelkomen

Eerder dit jaar lanceerden Huawei, Four Energy en Panasonic omvormers die compatibel zijn met 600W+ modules, en sommige omvormerfabrikanten zoals TBEA, GOODWE, Golden Dragon, Kstar en SMA kondigden ook de lancering aan van producten die compatibel zijn met 210mm modules met hoog vermogen.

Acht van 's werelds toonaangevende fabrikanten van PV trackers - Arctech Solar, Array Technologies, GameChange Solar, IDEEMATEC, Nextracker, PVH, Soltec, TrinaTracker - hebben trackers aangekondigd die volledig compatibel zijn met 210mm UHP-modules .

Chinese glasfabrikanten brachten ook het nieuws van het doorbreken van de bottleneck in de productiebreedte van PV-glasgrondstoffen en begonnen volledig plaats te bieden aan 210 modules van grote afmetingen.

Door een combinatie van hoge efficiëntie, hoge betrouwbaarheid, hoge stroomopwekking en lage kosten worden 210mm-modules steeds populairder op de markt, met meer dan 78% van de aanbestedingen voor grotere modules. Tegen eind 2021 zal de capaciteit van 210 modules in de hele sector naar verwachting 120 GW bedragen. Aangezien ultrahoge vermogensmodules van meer dan 600 W een niet te stuiten trend in de PV-industrie worden, zal de industrie meer steun blijven verlenen voor innovatieve 210 oplossingen stroomopwaarts en stroomafwaarts.

Als marktleider zal Maysun solar zich blijven laten leiden door innovatie, betrouwbare kwaliteit en het leveren van waarde aan onze klanten. De lancering van de 665W-module met ultrahoog vermogen is een stap dichter bij de verwezenlijking van de doelstellingen inzake hernieuwbare energie.