Kent u deze soorten drijvende waterkrachtcentrales?

· Over fotovoltaïsche

Fotovoltaïsche watercentrales zijn fotovoltaïsche centrales die op het water zijn gevestigd in gebieden zoals reservoirs, meren, stuwmeren en ander water gevormd door meren. Er zijn twee hoofdcategorieën van water-PV, namelijk waterkrachtcentrales op palen wanneer de waterdiepte minder dan drie meter bedraagt. De andere categorie wordt gebruikt wanneer het water dieper is dan drie meter en wordt drijvende waterkrachtcentrale genoemd. Welke soorten zijn er? Dit artikel bekijkt ze.

broken image

De onderdelen van een drijvende fotovoltaïsche watercentrale zijn voornamelijk fotovoltaïsche panelen, spoelkasten, omvormers, transformatoren, collectorleidingen en drijvende platen van polyethyleen. Het steunt hoofdzakelijk op de drijvende lichaamstribune om de zonnepanelen op het wateroppervlak te doen drijven, er zijn vier verschillende stijlen.


1. Drijvende buis type waterkrachtcentrale


Het voordeel van drijvende buis type drijvende water PV krachtcentrale is dat de PV module structuur stevig is, kan volgens de beste installatiehelling worden geschikt, is de installatie vlakheid beter, is de algemene machtsgeneratiecapaciteit van de krachtcentrale groter; maar het nadeel van deze vorm is het gebruik van staal en het drijvende lichaam zijn groter. Gewoonlijk, voor het hoogste vloedniveau van waterdiepte groter dan 5 m en het laagste droge waterniveau groter dan 1 m van niet-stabiel gebied van water, kan drijvende water fotovoltaïsche krachtcentrale bouwen.


2. Onafhankelijk drijftype


De voordelen van onafhankelijke vlottertypebouw van waterkrachtcentrale is: elke vlotter boven de eenvormige kracht, mislukkingstarief wordt verminderd, is het krachtcentraleleven lang. Het nadeel is dat de vlotterverbinding niet voldoende bestand is tegen de schommelingen veroorzaakt door wind en elegantie, en de vlotterknoop moet worden versterkt met een staalconstructie.

broken image

3. Standaard vlottertype


De waterkrachtcentrale van het standaard drijftype bestaat uit een enkele rij componenten en een dubbele rij componenten twee. Zij hebben het gemeenschappelijke voordeel van goede algemene vlakheid en esthetische verschijning. Componenten met één rij verdelen het water in verschillende gebieden, wat resulteert in slechte waterstroomprestaties. Het dubbelrijige samenstel heeft een grote voor- en achteroverspanning, de staalconstructie van de ondersteuning wordt ongelijkmatig belast, en de windweerstand veroorzaakt een grotere impact; het resulteert ook in slechte waterstromingsprestaties.

4. Drijvende box type drijvende waterkrachtcentrale


Drijvende box type drijvende water fotovoltaïsche centrale door de drijvende box en fotovoltaïsche componenten. Het heeft minder staal, het totale gewicht van het drijvende lichaam is klein, en gemakkelijk te installeren, onderhoud en andere voordelen; maar het nadeel van deze vorm wordt beperkt door de vorm van het drijvende lichaam, de installatiehoek van de PV-module overschrijdt over het algemeen niet 20 °, kan niet de beste installatiehoek bereiken, die de totale stroomopwekkingscapaciteit van de centrale zal beïnvloeden.

broken image

Voorlopig bevinden drijvende waterkrachtcentrales in diep water, d.w.z. in gebieden met een diepte van 3-10 meter, zich in het demonstratiestadium en moet de rijpheid van de technologie worden verbeterd. Dit is echter een belangrijke ontwikkelingsrichting voor toekomstige slaap-PV. Wanneer de technologie rijp is, zal zij de limiet van de waterhoogte in diepwatergebieden doorbreken en zal de toepassing van drijvende krachtcentrales in de toekomst sterk toenemen.
Onder het wereldwijde initiatief van groene ecologie en milieubescherming bevorderen verschillende regio's krachtig verschillende soorten fotovoltaïsche projecten. Wij, als individuele gebruikers, hebben de mogelijkheid om de voordelen van zonne-energie in onze huizen te ervaren door het installeren van huishoudelijke PV-systemen op onze daken, balkons, tuinen, carports en andere gebouwde omgevingen.

broken image

Maysun Solar is een fabrikant van PV-modules met 15 jaar expertise, we hebben een breed scala aan verschillende productstijlen en ontwerpen en bieden maatwerk voor maten etc. Onze populaire producten zijn de TwiSun serie en de Venusun serie. Voor zonnepanelen, kies Maysun Solar, wij zijn het bedrijf om op te vertrouwen!