De prijs van 210 MM fotovoltaïsche modules en zonne-siliciummaterialen is gestegen, en het spel in alle stroomafwaartse verbindingen is duidelijk

· prijs zonnepanelen Offertes

 

 

zonne-silicium

Begin april zijn de meeste materialen deze maand ondertekend. Deze week is deze week gebaseerd op de pre-orderopvolgorde en sommige bedrijven hebben enkele marges en gedistribueerde transacties, worden Solar Silicon-prijzen opnieuw verbeterd. Momenteel vervallen Solar Silicon-ondernemingen de voortgang van de productiecapaciteit, het overzee geïmporteerde zonne-siliciumtransport wordt geblokkeerd en zonnebrandcijfer is hoog als gevolg van hoge prijzen, het bedrijfsnelheid blijft hoog, op elkaar gelegen nieuwe productie kan geleidelijk worden vrijgegeven, de short -TERM-fase op de korte termijn zal doorgaan.Neem de productie van de productie en verzending van de Solar Silicon-link in acht, sommige Solar Silicon-materialen zullen in 4-5 maanden worden gerepareerd, en er zijn twee Solar Silicon-ondernemingen uitgebreide incrementele release, en wordt verwacht dat binnenlandse Solar Silicon-productie en 3 in april in april. De maand is vlak, gezien het feit dat de Solar Silicon-film geleidelijk wordt vrijgegeven als gevolg van epidemische reductie en uitbreidingscapaciteit, zal de levering van Solar Silicon Silicon-materialen in april blijven, en de prijs zal nog steeds een lichte potentiële toestand handhaven.

 

zonnewafeltje

Deze week is M10 Mainstream Transaction Prijs iets USD 1.06 / stuk, en de reguliere transactieprijs van G12 is USD 1.42 / stuk. Op 13 april hief Rhindi opnieuw de M10 165μm dikte siliconen wafer prijs naar USD 1.07 / film, USD1.05 / filmprijsverhoging USD0.02, steeg met 1.79% in 25 maart. Na de prevalentie van de zonnewafer in de vorige week, is de markt in het proces van ontvangst, sommige zonnecelbedrijven hebben lagere prijzen na de stijging, de markt nog steeds in de mededinging, en de vraag naar aanbesteding heeft geen significante toename. Op dit moment wordt het beïnvloed door de epidemie. De productie en verzending van grondstoffen worden beïnvloed. Solar Silicon Wafers leveren enigszins strak, sommige componentbedrijven zijn gegarandeerd, stijgt naar M10-zonnecellen en zonne-wafer van M10 steeg licht.

 

 

Zonnecel

De mainstream van single Crystal M6-zonnecellen is ongeveer USD0.17 / W, en de mainstream van M10-zonnecellen wordt ongeveer USD0.18 / W, en de mainstream van G12-zonnecellen is ongeveer USD0.18 / W. Op dit moment heeft de industriële ketenreizen een nieuwe ronde van prijsstijgingen geïnitieerd, het zonnecelbedrijf van deze week heeft de prijs niet aangepast, de atmosfeer van de markt is duidelijk, volgens marktfeedback, het huidige solarcelcitaat is al "grens" van de Componentlink, overweeg de prijsacceptatie van de stroomafwaartse fotovoltaïsche module, de prijs van zonnecellen tijdelijk wordt gehandhaafd.

 

Fotovoltaïsche modules

De mainstreamprijs van enkele kristal 166mm fotovoltaïsche module Deze week is ongeveer USD0.29 / W, de reguliere overdrachtsprijs van de enkele kristal 182mm fotovoltaïsche module is ongeveer USD0.30 / W, de mainstream van de enkele kristal 210mm fotovoltaïsche module is iets USD0.30 / W. Onlangs hebben de stroomopwaartse industriële keten en de hulpmateriaalverbindingen de prijzen verhoogd. Sommige fotovoltaïsche componenten proberen hun offertes te vergroten, maar de terminalacceptatie is laag, en het bevindt zich nog in de game-fase; getroffen door marktvoorkeuren, enkelvoudig kristalhoogte Module is meer vraag, omdat de post-geprijsde prijsacceptatie hoog is, en de transactieprijs heeft een toename van tekens. Op dit moment is de prijs van fotovoltaïsche componenten op het interval op hoog niveau geweest. Sommige gecentraliseerde projecten voor energiecentrale zijn inverterende spellen. Gedistribueerde projecten zullen naar verwachting een nieuwe hoge vraag hebben vanwege een hoge vraag naar componenten.In termen van de hulpmaterialen blijven de glazen prijzen van deze week stabiel, 3.2 mm glazen mainstream transactieprijs is ongeveer USD 4.39 / m2, 2.0mm glazen mainstream transactieprijs is ongeveer USD3.29 / M2, het eerste deel van de maandHet bedrijf heeft in april een bestelling ondertekend. Deze week heeft de markt weinig volume, en er is geen significante fluctuatie van marktofferte.

Volgende week voorspelling

Naar verwachting zal de prijs van fotovoltaïsche componenten volgende week blijven stijgen, en het wordt gehoopt dat er projectklanten zijn om zich zo snel mogelijk voor te bereiden om het kostenverlies te verminderen dat wordt veroorzaakt door de prijzen om door te gaan.