Achter Maysun Solar - Het verhaal van ontembare strijd

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Het verhaal van MAYSUN SOLAR is een inspirerend verhaal over durven proberen en niet bang zijn om te falenHet verhaal van Maysun begon in 2001, maar op dat moment heette hij Gang Yuan in plaats van Maysun.

In 2001 stapte Gang Yuan, als een onwetende tiener, met zijn passie in de fotovoltaïsche industrie en begon een bedrijf in het produceren van siliciumwafels in fotovoltaïsche modules.

In die paar jaar was de handel in siliciumwafels hot en was de markt vaak schaars. Hoewel Gang Yuan jong is, heeft hij verstand en moed, weet hij contacten op te bouwen en wordt zijn bedrijf steeds beter. Maar alles kan niet van een leien dakje gaan. Aangezien steeds meer mensen de siliciumwafelindustrie betreden, beginnen de siliciumwafels op de markt onverkoopbaar te worden en moet Gangyuan op zoek gaan naar een nieuwe uitweg.

Maysun werkt foto's in Duitsland Branch

In 2008 was er een economische crisis in de wereld en daalde de prijs van fotovoltaïsch stroomopwaarts siliciummateriaal met 90%. De productie van siliciumwafels in Gangyuan stopte de een na de ander en de economie lag lam. Het zoeken naar een nieuwe uitweg is een urgente zaak voor Gangyuan. In de wereld zijn goed en slecht vaak van elkaar afhankelijk.Op het kritieke moment is de opkomende industrie van fotovoltaïsche moduleproducten in de ogen van Gangyuan gekomen.Misschien was het de vraag van de markt in die tijd, of misschien was het de onverzettelijke kracht van GH. 

Alleen al in 2009 richtte Gangyuan een fotovoltaïsche modulefabriek op in Huzhou, Zhejiang, om te produceren voor de eerstelijnsmodulemerken, en vestigde zijn eigen merk GH op tegelijkertijd. , en begon verkooppaden in binnen- en buitenlandse markten te verkennen.

In 2010 zorgde de populariteit van internet voor een schat aan producten van die tijd en ontstond Alibaba International Station. Collega's hebben allemaal de sneltrein van het International Station genomen om de internationale markt te betreden. Maar in die tijd was er geen concept van "differentiatie", het fenomeen van homogeniteit werd steeds ernstiger en de ontwikkeling van de internationale markt zat vast.

Hoe je opvalt tussen veel merkproducten en wordt herkend en geselecteerd door buitenlandse klanten, was een moeilijk probleem waarmee de branche in die tijd te maken had. Veel bedrijven kozen ervoor om op te geven en alleen binnenlandse producten in overweging te nemen, maar sommige bedrijven zijn nog steeds actief op zoek naar oplossingen , en ook GH is op pad geweest en deed een stoutmoedige poging om direct naar het buitenland te gaan om te profiteren van de lokale voorkeur voor producten.

Gezien de anti-dumping situatie op de Europese markt in die tijd, werd het Midden-Oosten de eerste keuze.Na een uitgebreide afweging van de economische ontwikkeling van verschillende landen en de vraag naar fotovoltaïsche modules, werd uiteindelijk gekozen voor Pakistan.

Kijkend naar de rug van GH, lijkt de tijd te zijn teruggekeerd naar 2001, die jonge man met passie en hard werken.In het licht van de realiteit is bloed echter altijd kwetsbaar. De lokale taal is niet vloeiend, de klant kan het echte product niet zien, en na het plaatsen van een bestelling, hoe de goederen snel te krijgen, volgde een reeks problemen en GH viel tot contemplatie.

Nadat de angst omsloeg in een kalme stemming, kwam ook de oplossing naar voren. Als er een taalbarrière is, zullen we lokale middelen gebruiken om een ​​lokaal verkoopteam op te bouwen. Als we problemen hebben met de productlevering, zullen we een lokaal magazijn bouwen. GH bevindt zich op een moeilijke weg, stap voor stap en één put voor één oplossing. De taal werd gecommuniceerd en de klanten kwamen. Na meer dan een jaar klonk eindelijk de hoorn. GH richtte de eerste overzeese vestiging op, betrad de internationale markt en loste het eerste schot vanuit Pakistan.

De oprichting van de Pakistaanse vestiging heeft GH genoeg vertrouwen gegeven. Met de opgebouwde kapitaalreserves en rijke praktische ervaring betrad GH in 2013 officieel de markt in het Midden-Oosten. De oprichting van het Pakistaanse magazijn heeft GH geholpen het vertrouwen van klanten in het Midden-Oosten te winnen en tijdige service ter plaatse te bereiken. De kracht van het GH-merk heeft geleidelijk een rol gespeeld in de lokale omgeving en het is een natuurlijke zaak geworden om een tweede vestiging in Dubai, Arabië. In dit jaar zijn GH-producten snel uitgebreid naar het hele Midden-Oosten en Afrikaanse landen, en de internationale invloed van GH is toegenomen.

Het succes van Pakistan en Dubai, GH repliceerde dit succesvolle model in Indonesië en Saoedi-Arabië, en bleef zijn gelokaliseerde team, gemakkelijke levering ter plaatse en tijdige after-sales service verder uitoefenen.De verkoopactiviteiten van Fan Wei verspreidden zich over het Midden-Oosten, Zuid-Azië en In Zuidoost-Azië en Afrika begon GH in 2014 een bepaald marktaandeel te veroveren.

GH is de internationale strijdvlag binnengegaan en is in verschillende landen in Azië en Afrika geplant. Deze markten zijn relatief economisch achtergebleven ontwikkelingslanden, en nu ontwikkelt en groeit GH. Omdat de ontwikkeling te snel en te soepel gaat, is het niet opgemerkt.Totdat het ontwikkelde landen begon binnen te komen.......

GH opende de high-end markt in ontwikkelde landen.In 2015 was de eerste stop Australië, maar producten die Australië binnenkomen, hebben CEC-kwaliteitscertificering nodig. Deze kwaliteitscertificering, GH voelt gewoon anders aan dan het Midden-Oosten, maar begrijpt de ware betekenis van CEC niet echt, pas blindelings het vorige "succesvolle" model toe en zet een verkoopkantoor op in Melbourne. Op dat moment had de EU een antidumpingbeleid tegen China fotovoltaïsche modules. Om niet door het beleid te worden beperkt, was het voor GH absoluut noodzakelijk om een ​​productiebasis in het buitenland op te zetten. In 2015 begon de productiebasis in Dubai opgericht en in gebruik genomen, en het merk Maysun werd opgericht. Het verhaal eindigt hier. , dat een nieuw hoofdstuk van Maysun opende, een nieuwe reis op de Europese en Amerikaanse markten.

Maysun werkt foto's in het Italiaanse tak

Maysun bleef de ervaring van het vorige leven gebruiken om verkoopkantoren op te zetten in Polen en Hongarije in Europa. Hij gelooft dat beide elementen van succes al beschikbaar zijn. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de Europese en Amerikaanse markten worden geopend. Wat hij niet wist, was dat er al problemen op komst waren.Door Maysun's gebrek aan begrip van de high-end markten in Europa en Australië, heeft het geen diepgaand begrip van de strikte kwaliteit en nauwgezette eisen van de ontwikkelde markten in Europa en de Verenigde Staten.Verkoopcultuur en marktontwikkeling in Europa, Polen en Hongarije waren moeilijk en de Europese markt kon lange tijd niet worden geopend.

Op dit moment ervaart de Australische markt ook regelmatig klachten van klanten vanwege productdetails, kwaliteit en andere problemen, en de Australische markt ervaart een kwaliteitscrisis.

Na een diepgaande les te hebben geleerd, heeft Maysun een duidelijk begrip van kwaliteitscontrole in de high-end markt in Europa en Amerika. De eerdere ideeën zijn niet langer van toepassing op de huidige markt en het is absoluut noodzakelijk om goed werk te leveren in productontwikkeling en kwaliteitscontrole.

Controleer strikt de kwaliteit van producten, van de selectie van verschillende hulpmaterialen van fotovoltaïsche modules, de aanpassing van verschillende materialen, de selectie van cellen, enz., Elke link heeft strenge prestatietests ondergaan en het eindproduct is strikt getest door een derde Het uitgangspunt van alles is de productkwaliteit.

Maysun werkt foto's in Poolse tak

Wat betreft productontwikkeling, het onderzoekt de markt volledig, produceert producten die geschikt zijn voor de lokale markt, neemt productdifferentiatie en specialisatie als de mainstream en besteedt aandacht aan lokale after-sales service Maysun Solar opende in 2017 een nieuw hoofdstuk op de Europese markt Italië heeft achtereenvolgens filialen opgericht en de ontwikkeling van de EU-markt begint vorm te krijgen.

Na wat wikken en wegen is Maysun op dit moment meer duidelijk over zijn eigen waarde en zijn eigen positionering, gespecialiseerd in het bedienen van kleine en middelgrote installateurs en verkopers, door hen te voorzien van huishoudelijke gedistribueerde en kleine en middelgrote fotovoltaïsche energiecentralecomponenten. Het vaststellen van positionering biedt Maysun ook een doel om de productprestaties en diensten verder te optimaliseren.

Vanaf 2019, in de afgelopen vier jaar, heeft Maysun zijn eigen unieke weg gevonden om de Europese markt te betreden door middel van mislukkingen, verkenningen en pogingen.

En Maysun besloot de specialisatie tot het uiterste door te voeren. Om klanten beter te faciliteren en de beste belangen voor klanten te winnen, heeft Maysun rationeel het hele overzeese EU-magazijn ingezet en zal er binnen 1.000 kilometer goederen worden geleverd, wat een grote aantal trouwe klanten. , op het snelle spoor van ontwikkeling.

In 2021 vestigt Maysun solar een vestiging in Nederland. Door de relatie tussen de epidemie zijn afstand en communicatie problemen geworden die de ontwikkeling belemmeren......

Ons verhaal is erg lang, het volgende verhaal is net begonnen, het verhaal van online marketing, Maysun begon in 2021 online publiciteit te leren, en struikelde als een peuter. Ik weet niet hoe ik met je moet communiceren, en ik weet niet welke staat ik moet gebruiken om je te ontmoeten. Misschien geeft het online platform Maysun je een onprofessioneel gevoel en heeft het geen regels, maar Maysun heeft altijd een puur hart behouden, moedig geprobeerd , en hard gewerkt. een beetje groei. Geef Maysun wat tijd om samen getuige te zijn van Maysun's groei.

Het verhaal van Maysun's online marketing begint............