Maysun Solar op Solar Solutions International 2022

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Van 12 tot 14 april nam Maysun Solar deel aan Solar Solutions International 2022, de grootste zonne-vakbeurs in Noordwest-Europa, gehouden in Amsterdam, Nederland. Als een bekende fotovoltaïsche module-onderneming in China, bracht Maysun Solar zeer efficiënte moduleproducten en professionele kennis van fotovoltaïsche modules naar deze tentoonstelling.

Solar Solutions International 2022

 Als professionele B2B-beurs creëert Solar Solutions International 2022 netwerk- en handelsmogelijkheden voor exposanten en bezoekers in de fotovoltaïsche industrie. Meer dan 500 innovatieve projecten en meer dan 100 hands-on workshops werden tentoongesteld op de tentoonstelling, over de nieuwste energieopslag, slimme producten en de steeds evoluerende zonnepanelen. Als lid van de fotovoltaïsche industrie nam Maysun Solar natuurlijk deel aan het grootste "fotovoltaïsche feest" in Noordwest-Europa.

Solar Solutions International 2022

Als een beoefenaar van nieuwe technologieën in de fotovoltaïsche industrie, werd Maysun Solar opgericht in 2008 en is een innovatieve inkoper en groothandel van fotovoltaïsche modules. De voetafdrukken van Maysun solar zijn over de hele wereld, met vestigingen en magazijnen in Nederland, Polen, Milaan, Italië, Duitsland, Hongarije, Dubai, Saoedi-Arabië, Indonesië, Roemenië en andere plaatsen.

Maysun Soalr zet zich in voor technologische innovatie, streeft naar uitmuntendheid in onderzoek en ontwikkeling van producten, controleert strikt de productkwaliteit en is een unieke eigen weg ingeslagen op de Europese markt.

Solar Solutions International 2022

Op de tentoonstellingssite bracht Maysun Solar de nieuwste fotovoltaïsche technologieproducten 210 grote fotovoltaïsche modules en shingled fotovoltaïsche modules, waaronder 410W, 370W en 340W volledig zwarte fotovoltaïsche modules, 410W shingled fotovoltaïsche modules, transparante backplane fotovoltaïsche modules, enz. De fotovoltaïsche modules op de stand trokken exposanten van over de hele wereld aan vanwege hun voortreffelijke uiterlijk. Iedereen bezocht en besprak de producten en technologieën van Maysun Solar. Het personeel van Maysun solar nam ook het initiatief om gedetailleerde productintroducties te geven en de meest professionele te maken Het antwoord op fotovoltaïsche kennis .

Tegelijkertijd liet Maysun de bezoekers ook zien dat er 6 gevestigde EU-magazijnen zijn en een Europese inventaris van maximaal 25 MW. De oprichting van EU-magazijnen betekent efficiëntere en gemakkelijkere aankopen voor Europese klanten, en meer tijdige en attente after- verkoop!

Solar Solutions International 2022

Door deel te nemen aan Solar Solutions International 2022, terwijl Maysun Solar verder producten uitbracht en nieuwe technologieën promootte, werden haar goede bedrijfsimago en het idee om "energie duurzaam te maken en het leven beter te maken" volledig gedemonstreerd, wat onze professionaliteit, kwaliteit, de waarden weerspiegelt ​​van innovatie en integriteit hebben de zakelijke kanalen uitgebreid en meer zakelijke kansen voor samenwerking gecreëerd.

Onder de golf van koolstofneutraliteit zijn fotovoltaïsche cellen een van de belangrijkste componenten van toekomstige energieontwikkeling geworden.De ontwikkeling van efficiëntere en meer rendabele fotovoltaïsche technologie is de enige manier voor de industrie. Maysun Solar heeft zijn wereldwijde partners altijd hogere groene voordelen gebracht met de visie om "de zon opnieuw krachtiger te maken en de aarde te regenereren", en de handen ineen te slaan in het "koolstofvrije tijdperk".