• TwiSun-serie
  Lichtgewicht dubbelglas PV-module
  Op maat gemaakt voor Europese distributie

   
  210mm zwarte monokristallijne  zonnepanelen 400w 410w
 • photovoltaic module company near me

  Maysun Solar

  Het merk Maysun Solar is opgericht in 2008 en ons marketingcentrum is gevestigd in de prachtige Chinese stad Hangzhou. Wij zijn een professionele fabrikant en groothandel van zonnepanelen en houden zich bezig met de fabricage en fabricage van diverse monokristallijne zonnepaneel en polykristallijne zonnepanelen. We hebben twee productielocaties voor zonnepanelen in China en de VAE, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 1GW. Onze zonnepanelen zijn geëxporteerd naar meer dan 80 landen en regio's in de wereld, en we hebben overzeese verkoopkantoren en magazijnen in Duitsland, Italië, Polen, Hongarije, Saoedi-Arabië, Indonesië, de VAE, enz. Het bedrijf heeft een strikt kwaliteitsmanagementsysteem voor zonnepanelen en kan geavanceerde technologieën en nieuwe processen van fotovoltaïsche modules ondersteunen door middel van speciale hightech. Efficiënt fotovoltaische panelen op de markt brengen en onze klanten bedienen, snel de industrie begrijpen en adopteren.

 • broken image

  Ons voordeel

  Gedreven door de vraag uit de markt, werkt het bedrijf technische samenwerkingen uit met professionele R&D-instellingen.Het heeft snelle technologie-integratiemogelijkheden, ontwikkelings- en productiekenmerken, nieuwe fotovoltaïsche modules, dubbelzijdige batterijstroomopwekking, Shingled, zonnepanelen full black, IBC en andere hightech technologieën. Zonnemodule bedient klanten en helpt klanten enorme winsten te maken. Overzeese magazijnen en fotovoltaïsche zonnepanelen verkopers van over de hele wereld kunnen snel de vraagpunten van de klant bereiken, waardoor u tijd, kapitaalkosten en risico's bespaart.

 • Waarom gebruik zonnepanelen?

 •  
   
  Het gebruik van zonne-energie kan de uitstoot van kooldioxide verminderen en de stijging van de omgevingstemperatuur vertragen.
   
   

  Zonne-energie is onuitputtelijk en kan continu worden gebruikt.

  Met de vooruitgang en ontwikkeling van fotovoltaïsche stroomtechnologie, is zonne-energie een vervuilingsvrije, schone en koolstofvrije groene energie, en duurzame energieleveren is milieuvriendelijk.

 • Ons zonnepanelenproject

  broken image

  Italiaans project

  Fotovoltaïsch modulesysteem met een vermogen van 2 MW
  broken image

  Hongarije project

  Fotovoltaïsch systeem voor thuis 20 kW
  broken image

  Duits project

  Fotovoltaïsch modulesysteem met 50 kW tegels
 • Ontmoet ons team

  Contact: Linnea Zhang

  WhatsApp: +86 159 2091 1832
  Wechat: +86 159 2091 1832

  Telefoon: +86 159 2091 1832

  Email: linnea@maysunsolar.eu
  Address: Room 503-504, 10th Building, Kuamao Town, Hangzhou,Zhejiang,China

   

   

   

  Netherlands Branch
  Contact:
  Linnea

  Whatsapp: +86 159 2091 1832

  Tel: +86 159 2091 1832

  E-mail: linnea@maysunsolar.eu
  Address: Grevelingenhout 45,4311NL, Bruinisse, the Netherlands