Section image

Full black zonnepanelen 410W monokristallijn 210 mm PERC 80 cellen

Vermogen: 390W 395W 400W 405W 410W
Afmeting (L × B × T): 1775 × 1098 × 28 mm
Maximale systeemspanning: 1500V 20A
Verpakking: 39 stks/pallet, 988 stks/40 "HQ

1. Gloednieuw lay-outontwerp, de algehele lay-out is compact en uniform, perfect formaat en gewicht, waardoor installatieruimte en transportkosten worden bespaard.
2. Verborgen zwarte busbar, zeer elegante en mooie uitstraling van alle zwarte componenten, en de perfecte combinatie van bouwstijl, smeltend ijs en sneeuw sneller in de winter.
3. De meest geavanceerde grote cel van 210 mm en Prec+SE-technologie hebben een hogere conversie-efficiëntie en besparen installatiekosten.
4. MBB + half-chiptechnologie, betrouwbaardere prestaties, waardoor de vermogensmismatch veroorzaakt door schaduwocclusie effectief wordt verminderd.
5. Sterk geautomatiseerde productieapparatuur, volwassen en stabiele productietechnologie, 25-jarige kwaliteitsborging.
6. De voldoende kabellengte bereikt 70 cm om ervoor te zorgen dat het niet nodig is om verlengkabels toe te voegen voor horizontale en verticale installatie.
Meer details

1. Het ontwerp van de volledige serieschakeling vermijdt het gebruik van de middelste taillelijn van de fotovoltaïsche module, zodat deze een uniforme lay-out heeft.De verborgen koperen railstrip en de zwarte isolatiestriptechnologie zorgen ervoor dat de module perfect in het zwart lijkt en een perfecte visuele ervaring. Het 3,2 mm dikke geharde glas aan de voorkant verbetert effectief de wind-, sneeuw- en hagelweerstand van de componenten. De ingekapselde EVA maakt gebruik van China's eerstelijnsmerk, dat de kenmerken heeft van een hoog gewicht, UV-bestendigheid, PID-bestendigheid, hoge hechting, hoge weersbestendigheid, enz., Zodat fotovoltaïsche modules een langere levensduur hebben. De lasgrootte van 210 * 105 mm zonnecellen en de opstelling van 5 * 16 stuks maken de componenten redelijk in grootte en lichter, wat handiger is voor transport en installatie, en bespaart de kosten van elke link van de fotovoltaïsche krachtcentrale.

 

 

 

 

 

 

2. Het frame van aluminiumlegering is zwart geanodiseerd en de kleur van de achterplaat is dezelfde als die van de silicagel.De dikte van de oxidefilm boven 14 micron en de hardheid boven 12HW verhogen effectief de structurele stabiliteit en mechanische belastingscapaciteit van het zonnepaneel. De zwarte backplane heeft een langere levensduur met fluor aan beide zijden.De driedelige met plastic gevulde aansluitdoos heeft de TUV 1500V-weerstandsspanningsisolatietest doorstaan, aangepast aan complexere installatie-omgevingen, en het IP68-beschermingsniveau heeft een veiliger gebruiksgarantie. Zwarte componenten kunnen in de winter snel warmte opnemen en sneeuw en ijs smelten, waardoor de dragende druk op het dak wordt verminderd.

 

 

 

 

3. Door gebruik te maken van monokristallijne silicium multi-bus bar grid grote cellen van 210 mm, heeft elke cel strenge tests en kleursortering ondergaan om het probleem van kleurverschil van zonnepanelen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de kleur van cellen op elke fotovoltaïsche module consistent is.

 

4. Gloednieuw verpakkingsontwerp Het is redelijker om 37PCS één buitendoos te gebruiken voor verticale verpakking, wat de verpakkingskosten verlaagt en ook transportkosten bespaart, wat de transportveiligheid en stevigheid verhoogt. Tussen de componenten wordt een hoekbescherming van papier gebruikt om botsingen en wrijving tussen de frames te voorkomen. De verpakking wordt vastgezet met 5 kunststof stalen riemen aan de binnenkant en 7 plastic stalen riemen aan de buitenkant om ervoor te zorgen dat de componenten niet beschadigd raken tijdens lange afstand zee- en landtransport. De buitenste doos kan ook worden aangepast aan de eisen van de klant, zodat klanten meer keuzes hebben.

 

 

 

 

 

 

5. Het volgende is de specificatie van de 210 mm 80cells grote batterij volledig zwarte fotovoltaïsche module van ons bedrijf, u kunt op de link klikken om te downloaden.

Download link