Waarom zijn lichte bifaciale zonnepanelen de beste keuze voor zonnepanelen op het balkon?

· zonnepanelen industrie Nieuws,Over fotovoltaïsche

Inhoudsopgave:

1. Inleiding

2. Lichtgewicht zonnepanelen voor eenvoudige hantering en installatie

3. Ontworpen om aan te passen aan lage belasting op daken en leuningen

4. Robuust en duurzaam

5. Efficiënt gebruik van energie

6. Eenvoudige installatie zonder de noodzaak van beugels

7. Flexibele uitvoeraanpassing van vermogen

8. Conclusie

 

In de zoektocht naar efficiënte en milieuvriendelijke energieoplossingen voor thuis is zonnefotovoltaïsche technologie naar voren gekomen als een belangrijke speler vanwege de duurzaamheid en schone energievoordelen. Vooral in de ruimtebeperkte stedelijke omgevingen is de effectieve omzetting van elke bruikbare ruimte in stroomopwekking cruciaal. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, valt de speciaal ontworpen balkonkrachtcentrale van Maysun Solar, met zijn lichte bifaciale zonnepanelen, op als een ideale keuze voor stroomopwekking op het balkon. Niet alleen zijn deze zonnepanelen compact en eenvoudig te installeren, maar ze behalen ook een hoog rendement in energieomzetting door innovatieve technologie, waardoor ze perfect passen bij de balkonruimtes van stedelijke woningen en elke zonnestraal omzetten in schone elektriciteit.

 

Het zijn juist deze uitdagingen die het belang benadrukken van de innovatieve lichte bifaciale zonnepanelen van Maysun Solar. Deze zonnepanelen pakken niet alleen het probleem aan van ruimtebeperkingen in stedelijke omgevingen, maar bieden ook ongekende prestatievoordelen door hun efficiënte ontwerp en materiaalkeuzes. In de volgende secties zullen we ingaan op de belangrijkste voordelen van de lichte bifaciale zonnepanelen van Maysun Solar, waaronder hun gemak in hantering en installatie, hun unieke ontwerp dat geschikt is voor daken en leuningen met lage belasting, evenals hun robuuste duurzaamheid en hoge efficiëntie in energiegebruik. Al deze kenmerken maken ze tot een ideale keuze voor stroomopwekking op het balkon.

Lichte panelen die eenvoudig te hanteren en te installeren zijn

De balkonfotovoltaïsche producten van Maysun Solar zijn het toonbeeld van ultiem lichtge wicht ontwerp. Met een gewicht van slechts 14 kg zijn deze panelen 25% lichter dan standaard zonnepanelen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gehanteerd door een volwassene. Deze eenvoud in hantering vergemakkelijkt niet alleen een snelle installatie, maar vermindert ook aanzienlijk de behoefte aan arbeid. Hun gebruiksvriendelijke karakter stelt huiseigenaren in staat om het systeem zelf te installeren, waardoor zowel tijd als kosten worden bespaard.

broken image

Geschikt voor ontwerpen van daken en leuningen met lage belasting

Aangezien veel commerciële en oudere gebouwen, met name die met lichte stalen constructies, typisch dakbelastingen hebben variërend van 5-10 kg/m², is het balkonfotovoltaïsche product van 14 kg van Maysun Solar de ideale keuze. Traditionele zware zonnemodules, meestal met een gewicht van 15-20 kg/m², zouden een risico op overbelasting kunnen vormen voor deze structuren, terwijl de producten van Maysun Solar perfect passen en een stabiele installatie garanderen, zelfs op balkonleuningen.

broken image

Robuust en duurzaam ontwerp

Lichtgewicht betekent niet fragiel. De Venusun S-serie zonnepanelen van Maysun Solar maken gebruik van 1,6 mm hoogtransmissie, antireflecterend, versterkt gehard glas en een 35 mm zwart geanodiseerd aluminium legering frame, met toevoeging van twee versterkingsribben aan de achterzijde. Deze kenmerken zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid onder zware belastingen en extreme weersomstandigheden, waardoor ze een uitzonderlijke keuze zijn voor zonneparken op balkons.

Hoogefficiënt gebruik van energie

Een ander significant voordeel van bifaciale zonnepanelen is hun vermogen om zonlicht aan beide zijden te absorberen, wat de efficiëntie in energiegebruik aanzienlijk verbetert. Deze functie is vooral belangrijk in beperkte ruimtes zoals balkons, waar ze een extra opbrengst van 5% tot 20% aan vermogen kunnen genereren in een relatief klein gebied.

broken image

Eenvoudige installatie zonder de noodzaak van beugels

Het balkon-zonnepanelenpakket van Maysun Solar wordt geleverd met een complete set installatieaccessoires, waaronder haken, zijclips, middenklem, 2 platen, 2 ondersteuningscomponenten, 2 schuifregelaars en bevestigingsmiddelen. Deze componenten zorgen ervoor dat zonnepanelen veilig worden gemonteerd op leuningen of muren. Hun sterke weerstand tegen windbelasting en sneeuwbelasting zorgt ervoor dat het zonnepaneel veilig en stabiel blijft, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden.

Flexibele vermogensaanpassing

Het balkon-energiesysteem van Maysun Solar vertoont niet alleen ontwerpflexibiliteit, maar biedt ook een hoge controleerbaarheid in functie. Uitgerust met twee 400W Hoymiles micro-omvormers en een optionele DTU, kunnen gebruikers gegevens over energieopwekking in realtime volgen. Via een speciale mobiele app kunnen gebruikers niet alleen de energieopwekking in realtime bekijken, maar ook de uitvoer van de microkrachtcentrale aanpassen.

Deze aanpasbare functie is bijzonder belangrijk omdat het gebruikers in staat stelt om vrijelijk te schakelen tussen vermogensuitgangen van 600W en 800W, in overeenstemming met lokale energieregelingen. Meer informatie over de aanpassing van het vermogen met behulp van de DTU is te vinden in "Een Stapsgewijze DTU-handleiding voor zonneparken op het balkon".

broken image

Conclusie

De lichte bifaciale zonnepanelen van Maysun Solar, met hun draagbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid, eenvoudige installatie en aanpasbare vermogensuitvoer, tonen een enorm potentieel op het gebied van stroomopwekking op balkons. Deze kenmerken maken ze tot de ideale keuze voor huishoudens en bedrijven die op zoek zijn naar een economische, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor zonne-energie op het balkon. Of het nu gaat om beperkte stedelijke ruimtes of omgevingen met strenge energieregels, de producten van Maysun Solar leveren energieoplossingen met een hoog rendement die voldoen aan de vereisten.

Sinds de oprichting in 2008 heeft Maysun Solar zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fotovoltaïsche modules. Naast de Zonnepanelen Balkon Krachtcentrale omvat ons productassortiment een verscheidenheid aan volledig zwarte, zwarte frame, zilveren en glas-glas zonnepanelen. Deze maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals half-cut, MBB, IBC en Shingled, en bieden superieure prestaties en stijlvolle ontwerpen die naadloos integreren met de esthetiek van elk gebouw.

Maysun Solar heeft met succes kantoren, magazijnen opgezet en langdurige relaties opgebouwd met uitstekende installateurs in tal van landen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor de nieuwste offertes voor modules of eventuele vragen met betrekking tot fotovoltaïsche energie. Ons team staat klaar om je te helpen bij het benutten van de kracht van zonne-energie.

 

 

Je mag ook lezen: