Twisun-serie van Maysun Solar combineert duurzaamheid, conformiteit en eenvoudige installatie

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Maysun Solar, een toonaangevende leverancier van zonnepanelen, brengt een revolutie teweeg in de sector voor hernieuwbare energie met zijn nieuwste productlijn, de Twisun Series. De Twisun modules zijn verkrijgbaar in vermogensklassen van 390W-410W en bieden een reeks superieure eigenschappen, waaronder uitstekende duurzaamheid, en voldoen aan de industrienormen. Er wordt verwacht dat deze modules een significante impact zullen hebben op de zonne-energiemarkt dankzij het ontwerp met dubbele beglazing en de lichtgewicht constructie.

Twisun-serie van Maysun Solar

Een innovatie anders dan traditionele backsheets - Twisun's gebruik van dubbele beglazing

Een onderscheidend kenmerk van de Twisun-serie zijn de indrukwekkende glas-glas modules, die een levensduur hebben tot 30 jaar.

Glas is anorganisch silica, dezelfde stof als zand. Dit materiaal is zeer sterk en kan zware omstandigheden aan zoals extreme kou, hitte, vochtigheid, zoutnevel en ammoniak. Het is beter dan andere kunststoffen bestand tegen weersinvloeden, corrosie en slijtage.

Glas-glas modules kunnen meer stroom produceren dan gewone backsheets, met een winst van 5% tot 25% aan de achterkant. Dit maakt energieopwekking efficiënter en voordeliger.

Volgens een Duitse wet moeten glas-glas PV-modules op 0,5 meter afstand van de buren worden geïnstalleerd, terwijl conventionele PV-modules op meer dan 1,25 meter afstand van de buren moeten worden geïnstalleerd.

Bovendien kan het gebruik van glas in plaats van de traditionele backsheet de brandveiligheid van de module sterk verbeteren. Zelfs als de afstand tussen huizen korter wordt, kan het gebruik van Twisun PV-modules het optreden van onvoorziene rampen zoveel mogelijk voorkomen.

Bovendien geeft de combinatie van dubbelzijdig glas en POE-verpakkingsmateriaal TwiSun-modules een uitstekende weerstand tegen PID (Potential Induced Degradation), waardoor de degradatie van moduleprestaties door stroomlekkage wordt geminimaliseerd en een effectieve vermogensoutput wordt gegarandeerd.

De resulterende 30-jarige levensduur van de glasmodules en hun uitstekende prestaties zorgen ervoor dat de PV-modules gedurende een lange periode betrouwbare en stabiele energieproductie zullen leveren. Maysun Solar belooft goede kwaliteit voor hun Twisun-serie. Het gaat lang mee en werkt goed voor huizen en bedrijven.

Twisun's gebruik van dubbele beglazing

Twee varianten van de Twisun-component

Twisun-modules zijn verkrijgbaar in twee varianten: volledig zwart en met zwart frame. Zwarte zonnepanelen zijn efficiënter voor het opwekken van stroom. Ze kunnen meer warmte absorberen, zelfs in koude gebieden. Hierdoor smelten ze sneeuw sneller.

Twisun-serie van Maysun Solar

(Klik op de afbeelding voor meer productinformatie)

Het ontwerp houdt ook rekening met de elegante en ruimtelijke esthetiek van Europese architecturale structuren. Dankzij deze diversiteit kunnen klanten een ontwerptype kiezen dat perfect past bij hun esthetische voorkeuren en werkelijke bouweisen. Of ze nu op een natuurlijke manier in hun omgeving willen opgaan of een opvallend visueel statement willen maken, het Twisun assortiment biedt opties voor elk zonneproject.

Twee varianten van de Twisun-component

Het gebruiksvriendelijke ontwerpconcept van Twisun

Een ander onderscheidend kenmerk van Twisun modules is hun lichtgewicht constructie. 1,6 mm gehard glas en een ultradun 28 mm T6 frame verminderen het gewicht van de modules aanzienlijk tot 19,5 kg, zodat één persoon ze moeiteloos kan optillen en installeren. Dit vereenvoudigt niet alleen het installatieproces, maar verlaagt ook de bijbehorende arbeidskosten. Het streven van Maysun Solar om het installatieproces voor zonne-energie eenvoudiger en handiger te maken, blijkt duidelijk uit dit gebruiksvriendelijke ontwerp.

Bovendien zijn Twisun modules ontworpen met installatiegemak in het achterhoofd. Deze modules zijn verkrijgbaar in afmetingen van 1760mm x 1098mm x 28mm, met een oppervlakte van minder dan 2m2, conform de gangbare richtlijnen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Twisun modules zijn ook voorzien van geavanceerde 210mm wafer en 1/3 cut celtechnologie en een ontwerp met lage stroom, wat betekent dat de modules kunnen werken met ongeveer 10A voor de meeste omvormers op de markt. Deze conformiteit zorgt ervoor dat de Twisun-serie van Maysun Solar voldoet aan de strenge regelgeving van 's werelds toonaangevende pleitbezorgers van hernieuwbare energie. Installateurs en eindgebruikers kunnen erop vertrouwen dat ze componenten gebruiken die voldoen aan de hoogste industrienormen.

Het gebruiksvriendelijke ontwerpconcept van Twisun

Met de Twisun productlijn is Maysun Solar een succesvolle samenwerking aangegaan met vele klanten in Europa, om samen bij te dragen aan transformatieve vooruitgang in schone energie en het bereiken van duurzame ontwikkelingsdoelen:

Twisun-serie van Maysun Solar

(Het project bevindt zich op het dak van een huis in Baden)

Twisun-serie van Maysun Solar

(Het project bevindt zich op het dak van een prachtig gebouwencomplex aan een meer in Zweden)

Twisun-serie van Maysun Solar

(Het project bevindt zich op het dak van een woonhuis en fabriek in Nederland)

Maysun Solar is uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier van zonnepanelen en levert consequent producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de veranderende behoeften van de duurzame energiesector. De Twisun Series toont een toewijding aan innovatie en duurzame ontwikkeling en weerspiegelt de visie van het bedrijf op een groenere toekomst.

Met de Twisun Serie biedt Maysun Solar haar klanten betrouwbare, duurzame en compliant zonnepanelen. Door het combineren van geavanceerde technologie, superieure duurzaamheid en installatiegemak, stelt Maysun Solar particulieren en bedrijven in staat om de kracht van zonne-energie te benutten en bij te dragen aan een duurzamere planeet.

Misschien wilt u ook:

Maysun Solar en Hoymiles bundelen hun krachten en lanceren de nieuwe Venusun S, 800W compleet balkon PV-systeem
De kracht van de zon benutten: een reis van duurzaamheid en innovatie
Bouwen aan een duurzame toekomst: een uitstekend partnerschap tussen Maik Kelm en Maysun Solar