PV-industrie supply chain prijzen: het einde van het Chinese Nieuwjaar, de prijzen in alle segmenten de neiging om te stabiliseren

· prijs zonnepanelen Offertes
PV-industrie supply chain prijzen: het einde van het Chinese Nieuwjaar, de prijzen in alle segmenten de neiging om te stabiliseren

 

Siliciummateriaal voor zonne-energie: de prijzen van siliciummateriaal zijn deze week stabiel gebleven, met een algemene notering van monokristallijn materiaal rond 236 RMB/KG

De binnenlandse en overzeese vraag naar eindapparatuur bleef toenemen, wat leidde tot een hoog opstartpercentage aan de solar wafer-zijde en een toenemende inkoopvraag, waarbij alle orders voor februari reeds waren ondertekend.

 

Siliciummateriaal voor zonne-energie

Gezien de productie en verzending van silicium voor zonne-energie, met 11 ondernemingen in China die silicium voor zonne-energie produceren, zal de Chinese productie van silicium in januari 52.000 ton bereiken, een stijging van 6,6% j-o-j. Sedertdien is de productiecapaciteit voor siliciumzonnecellen toegenomen en is het krappe aanbod van siliciumzonnecellen beginnen af te nemen.

 

Siliciumwafers voor zonne-energie: de prijzen bleven grotendeels stabiel, waarbij de prijzen voor monokristallijne M10-wafers licht stegen.

 

Als gevolg van het overaanbod van silicium voor zonne-energie voldeed de hervatting van de productie van zonnewafers niet aan de verwachtingen en bleef het aanbod van zonnewafers op korte termijn krap. Deze week bedroeg de gangbare transactieprijs van M6 zonnewafers ongeveer USD 0,81/PC, de gangbare transactieprijs van M10 steeg licht tot ongeveer USD 0,96/PC, en de gangbare transactieprijs van G12 bedroeg ongeveer USD 1,27/PC.

 

Siliciumwafers voor zonne-energie

Observeer de zonne-wafer link productie werking en de scheepvaart situatie, na de Lente Festival, een aantal binnenlandse projecten zijn begonnen, de eindmarkt de vraag te vergroten, zonne-wafer ondernemingen om de productiecapaciteit geleidelijk uit te breiden vrijgegeven, effectief verlichten van de krappe aanbod situatie, zonne-wafer in januari de totale start tarief van ongeveer 65%.

 

Zonnecellen: prijzen blijven over het algemeen stabiel, met minder nieuwe orders

 

Deze week bedroeg de mainstream M6-transactieprijs ongeveer 0,169 USD/W, de mainstream M10-transactieprijs ongeveer 0,174 USD/W en de mainstream G12-transactieprijs ongeveer 0,173 USD/W. Door de eindmarkt in het eerste kwartaal de vraag de verwachtingen overtroffen, zonnecel ondernemingen de winst overtroffen, de totale opstartkosten van ongeveer 80% in januari, in vergelijking met december tot de omvang van de grotere, 182MM zonnecel productiecapaciteit bijna volledige productie te verbeteren, 166MM zonnecel productiecapaciteit is gerepareerd; de huidige upstream zonne-silicium en zonne-wafer prijzen blijven stijgen, rekening houdend met de prijs aanvaarding van zonnemodule ondernemingen De prijzen van zonnecellen staan onder druk.

 

Zonnecellen

Zonnepanelen: prijzen blijven stabiel

 

Recente upstream-industrie ketenprijzen blijven klimmen, rekening houdend met de aanvaarding van de terminal project business, zonnemodule prijzen niet volgen de stijging.

 

Zonnepanelen

Deze week bedraagt de gangbare transactieprijs van monokristallijne 166MM zonnemodule ongeveer 0,29 USD/W, de gangbare transactieprijs van monokristallijne 182MM zonnemodule ongeveer 0,29 USD/W, en de gangbare transactieprijs van monokristallijne 210MM zonnemodule ongeveer 0,294 USD/W. De binnenlandse en buitenlandse vraag naar eindapparatuur is gestegen, en het totale startpercentage van zonnemodules is in januari gestegen tot ongeveer 85%.

 

Wat de hulpstoffen betreft, waren de prijzen van fotovoltaïsch glas deze week vlak in vergelijking met vorige week, en op korte termijn worden geen grote prijsschommelingen verwacht. Deze week ligt de gangbare transactieprijs van glas met een dikte van 3,2 mm rond USD 4,09/㎡, en de gangbare transactieprijs van glas met een dikte van 2,0 mm ligt rond USD 3,22/㎡.

 

De voorspelling voor volgende week.

 

Met het einde van de Chinese Nieuwjaarsvakantie beginnen de prijzen, die in alle segmenten van de fotovoltaïsche industrie zijn gestegen, zich te stabiliseren, en er wordt niet verwacht dat de prijzen op korte termijn sterk zullen schommelen. In het segment van de zonnemodules is de vraag op de eindmarkt gestegen en is het totale tempo waarin modulefabrieken worden opgestart, blijven stijgen. Wat de prijzen betreft, zullen de prijzen van zonnemodules zich blijven stabiliseren, rekening houdend met de aanvaardbaarheid van de prijzen voor projecthandelaren.

 

 

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)