PV-industrie supply chain prijzen: zonne-silicium materiaal daling wordt kleiner, eindmarkt vraag wordt groter, zal rijden alle segmenten van de productieplanning verhoging

· prijs zonnepanelen Offertes
PV-industrie supply chain prijzen: zonne-silicium materiaal daling wordt kleiner, eindmarkt vraag wordt groter, zal rijden alle segmenten van de productieplanning verhoging

 

Siliciummateriaal voor zonne-energie: de prijsdaling is kleiner geworden, met een totale daling van de prijs van monokristallijn materiaal tot ongeveer 35,77 USD/KG.

 

Met de geleidelijke toename van de uitbreidingscapaciteit en de aanpak van het Chinese Nieuwjaar, zonne-silicium aanbod en de inventaris zal toenemen, zonne-silicium wafer ondernemingen op zonne-silicium prijzen verder dalen in de prognose, het vertrouwen sterker is, is het wachten op de tijd; de vraag, door de industrie keten van verschillende schakels van de prijs naar beneden en overzeese 331 rush naar de periode te installeren, en het Chinese Nieuwjaar voorbereidingsperiode vraag, de vraag naar zonne-silicium materiaal is gestaag toegenomen.

 

Siliciummateriaal voor zonne-energie

Observeer de zonne-silicium link productie en verzending situatie, deze week in de productie zonne-silicium ondernemingen als gevolg van de zonne-wafer link vraag te verhogen, en hebben allemaal een nieuwe bestelling transactie, losse enkele en dringende enkele bias, lange enkele ondertekend relatief klein bedrag. Sommige zonne-silicium ondernemingen tot uiting dat de recente zonne-wafer ondernemingen tekenen van een toename van de start-up tarief hebben, of zal naar verwachting stijgen tot meer dan 70%, de zonne-silicium vragen zijn ook vaker, ter ondersteuning van deze week de zonne-silicium prijzen daalden verder kleiner geworden. De behoefte aan Chinese Nieuwjaarsvoorraden, de toegenomen inkoopvraag, de stijgende oogstopbrengsten en de verwachting van een betere vraag op de eindmarkt, zullen de koersen van silicium voor zonne-energie de neerwaartse trend op korte termijn waarschijnlijk doen stoppen.

 

Zonnewafers: de prijzen zijn licht gestegen, en de siliciumverbinding bevindt zich in de confrontatiefase.

 

Deze week bedroeg de gangbare transactieprijs van M6 zonnewafers ongeveer USD 0,78/PC, de gangbare transactieprijs van M10 zonnewafers ongeveer USD 0,92/PC, en de gangbare transactieprijs van G12 zonnewafers ongeveer USD 1,21/PC. Deze week, zonnewafer ondernemingen nog steeds een lage start-up tarief, in de hoop verder te duwen de prijs van silicium, maar op basis van de toename van de vraag naar zonnecellen en fotovoltaïsche modules, waardoor deze week zonnewafer link aanbod tekort, op hetzelfde moment, sommige zonnewafer ondernemingen houden sterke verwachtingen van prijsstijgingen, terughoudend om een groot aantal te verkopen; bovendien, monokristallijne M6 zonnewafer inkoop vraag blijft stijgen, maar Aangezien bedrijven momenteel meer productie plannen voor grote M10- en G12-zonnewaferproducten, is er een tekort aan M6-zonnewafers.

 

Zonnewafers

Observeer de productie en verzending van zonne-wafers, de huidige zonne-wafer link opstart tarief is nog steeds laag, inventaris wordt klein, in combinatie met de korte termijn Lente Festival voorraad vraag en eindmarkt vraag wordt grotere verwachtingen, zal de opstart tarief naar boven worden aangepast, zonne-silicium prijzen zullen verder stabiel blijven, zal zonne-wafer prijzen ook stabiel zijn.

 

Zonnecellen: Het totale aanbod blijft stabiel, met een vlotte verzending van monokristallijne zonnecellen van het formaat M6 en M10.

 

Deze week, de vraag naar monokristallijn M6 zonnecellen toegenomen, maar zonnecel bedrijven gepland productie van grote grootte monokristallijn M10 en G12 producten meer, monokristallijn M6 zonnecellen gepland productie minder, monokristallijn M6 inkoop vraag toegenomen, het aanbod spanning geïntensiveerd. Deze week steeg de gangbare transactieprijs van monokristallijne M6-cellen tot 0,16 USD/W, de gangbare transactieprijs van M10 bedroeg ongeveer 0,17 USD/W, en de gangbare transactieprijs van G12 bedroeg ongeveer 0,16 USD/W. De recente daling van de zonne-silicium prijzen, zonnecel onderneming winsten hopen ook geleidelijk herstellen, overzeese 331 rush naar de impact van de periode plus het Chinese Nieuwjaar voorbereiding periode vraag te installeren, de downstream-PV-module kant van de vraag is iets groter geworden, zonnecel onderneming start-up tarief wordt gehoopt te worden herzien naar boven tot 60-70%.

 

Zonnecellen

Fotovoltaïsche modules: de prijzen blijven stabiel, de eindvraag wordt groter, het oogstpercentage stijgt.

 

Recente upstream zonne-silicium en zonne-wafer prijzen aanzienlijk naar beneden, fotovoltaïsche module productiekosten daalden, een deel van de vorige hogere prijzen en stop orders, begon geleidelijk aan de productie levering te hervatten. Momenteel ligt de gangbare transactieprijs van monokristallijne 166mm PV-module rond USD 0,29/W, is het bereik van de markttransactieprijs groter, ligt de gangbare transactieprijs van monokristallijne 182mm PV-module rond USD 0,29/W, ligt de gangbare transactieprijs van monokristallijne 210mm PV-module rond USD 0,293/W. Er zijn gegevens die erop wijzen dat de december China netgekoppelde gegevens kunnen de verwachtingen overtreffen, de eerste fase van het landschap grote basisproject is ook begonnen op een ordelijke manier, is de verwachting dat sommige projecten kunnen worden vertraagd installatie, in combinatie met overzeese markten zoals India, Japan en Polen 331 grijper apparatuur goederen de vraag, 2022 Q1 vraag blijft groter worden, in combinatie met het Chinese Nieuwjaar periode voorraadbeheer vraag, orderkoorts licht gestegen, de huidige PV-component toonaangevende ondernemingen inventaris is gedaald tot 1 Binnen een maand steeg het aantal opstartende PV-modules.

 

Fotovoltaïsche modules

Wat de hulpstoffen betreft, is de glasnotering deze week voorlopig stabiel en is er geen noemenswaardige verandering in vraag en aanbod op de markt. Sommige ondernemingen begonnen aan de productielijn onderhoud, vermindering van de productie in te voeren, maar het effect is niet significant. Deze week bleef de prijs van glas met een dikte van 3,2 mm op ongeveer USD 3,92-4,07/㎡, en de prijs van glas met een dikte van 2,0 mm bleef op ongeveer USD 2,97-3,29/㎡.

 

De prijsmarktvoorspelling voor volgende week.

 

Overzeese 331 rush installatieperiode, in combinatie met de vraag van het Chinese Nieuwjaar voorbereidingsperiode, de markt inkoop vraag toegenomen, op basis van de verwachting van de eindmarkt de vraag beter wordt, zal de PV-industrie ketenprijzen stoppen met de neerwaartse trend op de korte termijn.