Wat moet ik weten als ik ervoor kies indak zonnepanelen voor energieopwekking te installeren?

· zonnepanelen industrie Nieuws

indak zonnepanelen verovert de wereld stormenderhand met zijn eigen energiebesparende en groene kenmerken. Steeds meer eigenaars van villa's maken ook gebruik van gedistribueerde fotovoltaïsche energie als standaardonderdeel van hun renovatie. Waarop moet u dus letten bij uw keuze voor de installatie van gedistribueerde PV?

I. Vooraf: eigen dakomstandigheden

Aangezien gedistribueerde fotovoltaïsche systemen op het dak moeten worden geïnstalleerd, worden er eisen gesteld aan de conditie van het dak.

Ten eerste moet je een eigen dak hebben. Een dak boven je eigen huis hebben is de beste voorwaarde.

Ten tweede leiden de oppervlakte en de oriëntatie van het dak rechtstreeks tot de situatie van de energieopwekking. Grote, op het zuiden gerichte daken zijn zeker favoriet voor gedistribueerde PV. Hierdoor wordt niet alleen de installatie van zonnepanelen gemaximaliseerd, maar ook de efficiëntie van de opgewekte elektriciteit. In werkelijkheid zijn dergelijke daken echter in de minderheid. De overgrote meerderheid van de daken heeft te kampen met kleine dakoppervlakken, noordelijke oriëntatie, tijgerramen en andere problemen. Hoewel dit geen klein obstakel is bij de installatie van gedistribueerde PV, kan de efficiëntie van het dak worden gemaximaliseerd door een professionele planning en ontwerp.

Tenslotte heeft ook de aan- of afwezigheid van schaduw in de buurt van het dak een directe invloed op het rendement van de gedistribueerde fotovoltaïsche stroom. Rond het dak kan er schaduw zijn, zoals elektriciteitspalen, satellietpotten en bomen. Voor vermijdbare, zoals bomen, kan dit worden opgelost door adequaat te snoeien. Voor onvermijdelijke factoren, zoals elektriciteitspalen, kan de mate van schaduwwerking echter alleen worden berekend via schaduwanalyse. Dit kan dan worden gebruikt als referentiepunt in de daaropvolgende lay-out om het krachtigste lay-outontwerp te ontwerpen.

 eigen dakomstandigheden

II. Middellange termijn: keuze van een professionele dienstverlener voor fotovoltaïsche stroomsystemen

Met het juiste dak, is het noodzakelijk om een professionele fotovoltaïsche stroom systeem dienstverlener te kiezen. Specialisten op hun gebied! Als je een professional bent, heb je een professional nodig om het te doen. Er zijn momenteel enkele goedkope contractteams op de markt, die de oorspronkelijke gezonde ontwikkeling van de PV-industrie ondermijnen.

De installatie van gedistribueerde fotovoltaïsche systemen vereist specialistische vaardigheden, en de bouwer moet een loodgietersopleiding hebben, de structuur kennen, de tekeningen kennen, de elektrotechniek kennen en ook vertrouwd zijn met het gebruik van verschillende gereedschappen en de kenmerken van het fotovoltaïsche systeem zelf. Aangezien het PV-systeem ontworpen is om 25 jaar mee te gaan, moet het systeem zo veilig en stabiel mogelijk zijn, en moeten de hulpmaterialen en hardware een zeer lange levensduur hebben. Het dak moet ook worden gerepareerd door op een bepaald punt gaten te breken en goed waterdicht worden gemaakt, zelfs met meerdere waterdichtingsprocédés.

III. Later: Toezicht op de energieproductie en -inkomsten

Na de installatie van gedistribueerde PV moet de aandacht van de eigenaar vooral uitgaan naar de stroomopwekking van de centrale. Over het algemeen kunnen eigenaren de stroomopwekking van de dag weten door naar de omvormer te kijken, maar het is erg omslachtig

Vanwege de nationale en lokale subsidies voor fotovoltaïsche cellen zijn de inkomsten uit gedistribueerde fotovoltaïsche cellen ook een populair aandachtspunt voor huiseigenaren. Momenteel wordt in China bij gedistribueerde PV over het algemeen het model van zelfopwekking en feed-in van overtollige elektriciteit gehanteerd. De door het PV-systeem opgewekte elektriciteit wordt gemeten en geteld door het netwerkbedrijf, en alle door het PV-systeem opgewekte elektriciteit wordt gesubsidieerd door de nationale elektriciteitsquota.

De eigenaar zit dus gewoon achterover en wacht tot de generatiesubsidie regelmatig wordt gecrediteerd op de bankkaart die u in de eerste plaats hebt gereserveerd.

Gedistribueerde fotovoltaïsche energie is de populairste lieveling op het gebied van schone energie van vandaag en we hopen dat we echt kunnen genieten van het gemak en de veranderingen die het in ons leven brengt.