Als u niets weet over fotovoltaïsche energie, volg mij dan, het staat er vol met vragen die u wilt stellen!

· zonnepanelen industrie Nieuws

Wat is een verdeelde fotovoltaïsche stroom?

Wat is een verdeelde fotovoltaïsche stroom?

Het is een nieuw type stroomopwekking en alomvattend energiegebruik met een breed ontwikkelingsperspectief. Het verschilt van de traditionele gecentraliseerde stroomopwekking (thermische stroomopwekking, enz.) en bepleit het principe van stroomopwekking dicht bij huis, aansluiting op het net, omzetting dicht bij huis en gebruik dicht bij huis; het kan niet alleen effectief dezelfde schaal van systeemstroomopwekking leveren, maar ook effectief het probleem van stroomverlies in boosting of lange-afstandstransport oplossen.

Wat zijn de voordelen van de fotovoltaïsche stroom?

Economisch en energie-efficiënt: over het algemeen zelf opgewekt, kan overtollige elektriciteit via het nationale net aan de elektriciteitsmaatschappij worden verkocht en door het net worden geleverd wanneer er onvoldoende elektriciteit is, zodat op elektriciteitsrekeningen wordt bespaard en subsidies worden ontvangen.

Thermische isolatie en koeling: 3-6 graden in de zomer en minder warmteoverdracht in de winter.

Groen: gedistribueerde fotovoltaïsche stroomprojecten hebben geen lawaai, geen lichtvervuiling en geen straling tijdens het stroomopwekkingsproces, wat een echte statische stroomopwekking is met nul emissies en nul vervuiling.

Esthetische individualiteit: de perfecte combinatie van architectuur of esthetiek en fotovoltaïsche technologie resulteert in een esthetisch en technologisch geavanceerd uiterlijk voor het gehele dak en verhoogt de waarde van het onroerend goed zelf.

Als het dak niet op het zuiden ligt, is het dan niet mogelijk om een fotovoltaïsche stroomsysteem te installeren?

Het is mogelijk ze te installeren, maar de hoeveelheid opgewekte elektriciteit is iets minder, afhankelijk van de richting van het dak. Als het dak naar het zuiden is gericht is het 100%, als het naar het oost-westen is gericht kan het tussen 70-95% zijn en als het naar het noorden is gericht is het tussen 50-70%.

Als het dak niet op het zuiden ligt, is het dan niet mogelijk om een fotovoltaïsche stroomsysteem te installeren?

Moet je het elke dag zelf doen?

Dat is helemaal niet nodig, want de bewaking van het systeem gebeurt volledig automatisch, het start en stopt vanzelf en het is niet nodig om het handmatig te controleren.

Hoe krijg ik de opbrengst van de verkoop van elektriciteit en de subsidie?

Voordat u op het net wordt aangesloten, heeft het elektriciteitsbestuur uw bankpasnummer nodig om maandelijks/om de drie maanden met u af te rekenen; wanneer u op het net wordt aangesloten, tekent u een stroomafnameovereenkomst met het elektriciteitsbedrijf; nadat u op het net bent aangesloten, neemt het elektriciteitsbestuur het initiatief om met u af te rekenen. Afhankelijk van het beleid van de elektriciteitsmaatschappij in elk land.

Is de lichtintensiteit gelijk aan de hoeveelheid elektriciteit die door mijn fotovoltaïsch systeem wordt opgewekt?

De intensiteit van het licht is niet gelijk aan de hoeveelheid elektriciteit die ter plaatse door het fotovoltaïsch systeem wordt opgewekt. Het verschil ligt in het feit dat de opwekking met het fotovoltaïsch systeem gebaseerd is op de plaatselijke lichtintensiteit, vermenigvuldigd met een vermogensverhouding, die de werkelijke plaatselijke opwekking met het fotovoltaïsch systeem geeft, dit rendementsysteem is over het algemeen lager dan 80%, systemen dicht bij 80% zijn beter De beste systemen in Duitsland kunnen In Duitsland kunnen de beste systemen een systeemrendement van 82% bereiken.

Is de lichtintensiteit gelijk aan de hoeveelheid elektriciteit die door mijn fotovoltaïsch systeem wordt opgewekt?

Heeft regen of bewolkt weer gevolgen voor de elektriciteitsproductie?

Er zal een effect zijn. Er zal minder elektriciteit worden opgewekt omdat het aantal uren licht zal worden verminderd en de lichtintensiteit relatief zwakker zal zijn. De gemiddelde jaarlijkse elektriciteitsproductie die wij meten (b.v. 1100 kW/kW/jaar) is echter haalbaar.

Als het regent, heeft het fotovoltaïsch systeem een beperkte stroomopwekking, zal mijn huis dan niet genoeg elektriciteit hebben?

Deze vrees bestaat niet, want het fotovoltaïsch systeem is een aan het nationale net gekoppeld systeem voor de opwekking van elektriciteit. Als de fotovoltaïsche stroom op een bepaald moment niet aan de elektriciteitsbehoefte van de huiseigenaar kan voldoen, zal het systeem automatisch elektriciteit aan het nationale net onttrekken om deze te gebruiken, maar de elektriciteitsgewoonten van het huis zijn veranderd van volledig afhankelijk van het nationale net naar gedeeltelijk afhankelijk.

Als er stof of afval op het oppervlak van het systeem ligt, heeft dat dan invloed op de stroomproductie?

Het effect is minimaal, omdat het fotovoltaïsch systeem gerelateerd is aan de instraling van de zon, en schaduwen die niet zichtbaar zijn, geen significante invloed hebben op de stroomopbrengst van het systeem. Bovendien heeft het glas van de zonnemodules een zelfreinigend oppervlak, d.w.z. op regendagen kan regenwater het vuil van het moduleoppervlak wegspoelen. De exploitatie- en onderhoudskosten van fotovoltaïsch systeem zijn dus zeer beperkt.

Is er lichtvervuiling in fotovoltaïsch systeem?

Zoiets bestaat niet. In principe maakt het fotovoltaïsch systeem gebruik van gehard glas met een retroreflecterende coating om de lichtabsorptie te maximaliseren en de reflectie te minimaliseren en zo de efficiëntie van de energieopwekking te verhogen, zonder lichtreflectie of lichtvervuiling. Terwijl traditioneel gordijn- of autoglas een reflectievermogen heeft van 15% of meer, heeft PV-glas van eersterangs modulefabrikanten een reflectievermogen van minder dan 6%. Daarom is het lager dan de lichtreflectie van glas in andere industrieën, en is er dus geen lichtvervuiling.

Hoe kan worden gegarandeerd dat een fotovoltaïsch systeem 25 jaar lang efficiënt en betrouwbaar werkt?

Ten eerste, strikte kwaliteitscontrole bij de selectie van producten, moet kiezen voor de eerste-lijn merk module fabrikanten, om ervoor te zorgen vanaf de bron dat de module vermogen generatie capaciteit van 25 jaar zonder enige problemen.

①25 jaar garantie op het vermogen van de module om de efficiëntie te garanderen

② Met een nationaal laboratorium (in combinatie met een streng kwaliteitscontrolesysteem voor de productielijn)

③ Grootschaligheid (hoe groter de capaciteit, hoe groter het marktaandeel en hoe duidelijker de schaalvoordelen) 

Sterke goodwill (hoe sterker het merkeffect, hoe beter de after-sales service) 

⑤ Of men zich alleen op PV voor zonne-energie wil richten (100% PV-bedrijven en bedrijven die alleen maar dochterondernemingen zijn die PV doen, hebben verschillende houdingen ten aanzien van de continuïteit van de industrie). Wat de systeemconfiguratie betreft, moet u ervoor zorgen dat u de best compatibele omvormers, omvormers, bliksembeveiligingsmodules, verdeelkasten, kabels, enz. kiest die bij de modules passen.

Ten tweede, wat het structurele ontwerp van het systeem en de bevestiging op het dak betreft, kiest u de meest geschikte bevestigingsmethode en probeert u de waterdichtingslaag niet te beschadigen (d.w.z. de bevestigingsmethode zonder de expansiebouten op de waterdichtingslaag), zelfs als u deze moet herstellen, bestaat er een verborgen gevaar voor toekomstige lekkage. Het structurele aspect moet ervoor zorgen dat het systeem sterk genoeg is om extreme weersomstandigheden zoals hagel, bliksem, tyfoons en zware sneeuwval aan te kunnen, anders vormt het een 20-jarig gevaar voor zowel de veiligheid van het dak als die van de eigendommen.

Kan mijn dak, dat uit betonnen dakpannen bestaat, het gewicht van een fotovoltaïsch systeem dragen?

Het gewicht van het fotovoltaïsch systeem bedraagt niet meer dan 20 kg/m2 en over het algemeen is er geen probleem met de draagkracht van het dak, zolang het maar bestand is tegen het gewicht van de zonneboiler.

Kan mijn dak, dat uit betonnen dakpannen bestaat, het gewicht van een fotovoltaïsch systeem dragen?

Hoe krijg ik de elektriciteitsmaatschappij zover dat zij het systeem accepteert nadat het is geïnstalleerd?

Een professioneel installatiebedrijf moet u helpen bij het aanvragen van een geschikt geïnstalleerd vermogen bij het plaatselijke energievoorzieningsbureau (of 95598) voordat het systeem wordt ontworpen en geïnstalleerd, de basisinformatie van de eigenaar en het persoonlijk verspreide PV-aanvraagformulier indienen en met de bouw beginnen, het energievoorzieningsbureau na voltooiing op de hoogte brengen en binnen 10 dagen zal het energiebedrijf een technicus sturen om het project ter plaatse te inspecteren en de PV tweerichtingsmeter gratis vervangen voor de meting van de stroomopwekking voor de daaropvolgende subsidieafrekening.

Hoe veilig is de fotovoltaïsche stroom thuis en hoe is hij bestand tegen blikseminslag, hagelbuien, lekken, enz.

Ten eerste worden de DC-busbar, de omvormer en andere apparatuurleidingen beschermd tegen blikseminslag en overbelasting. Bij blikseminslag, lekkage en andere abnormale spanningen zullen zij automatisch worden uitgeschakeld en losgekoppeld, zodat er geen veiligheidsprobleem is. Bovendien zijn alle metalen randen en beugels op het dak geaard om de veiligheid tijdens onweer te garanderen. Ten tweede is het oppervlak van onze PV-modules gemaakt van super schokbestendig gehard glas, dat aan zware tests is onderworpen (hoge temperatuur en hoge luchtvochtigheid) bij het passeren van de EU-certificering, waardoor het moeilijk is voor het algemene weer om de PV-panelen te beschadigen.

Hoe maak ik een huishoudelijk fotovoltaïsche stroomsysteem?

Eerst nemen wij uw basisgegevens op, zoals het type huis, de dakstructuur, het dakoppervlak, het maandelijkse elektriciteitsverbruik, enz. Op basis van de bovenstaande informatie ontwerpen wij voor u een systeemoplossing die het meest economisch en geschikt is om de voordelen te maximaliseren.

Hoe maak ik een huishoudelijk fotovoltaïsche stroomsysteem?

Welke diensten worden aangeboden?

One-stop-dienstverlening, inclusief ontwerp van oplossingen, systeemapparatuur, vervoer en installatie, technische ondersteuning voor aansluiting op het net en after-sales service.

Welke apparatuur is inbegrepen in de verdeelde fotovoltaïsche stroom?

Belangrijkste apparatuur: zonnepanelen, omvormers, AC/DC-verdeelkasten, PV-meterkasten, tribunes.

Hulpmateriaal: fotovoltaïsche kabels, wisselstroomkabels, buiskaarten, bliksemafleiders en bliksemaarding, enz. Grote krachtcentrales hebben ook andere hulpapparatuur nodig, zoals transformatoren en verdeelkasten.

Wat is het installatiegebied van een verdeelde fotovoltaïsche stroom?

De berekening is gebaseerd op de werkelijk beschikbare oppervlakte op uw dak, bijvoorbeeld, voor een 1KW vereist het huidige hellende dak een oppervlakte van 4 vierkante meter; een plat dak vereist een oppervlakte van 5 vierkante meter. Als de capaciteit wordt vergroot, kan dit op dezelfde manier gebeuren.

Hoe worden mijn verdiensten berekend?

De inkomsten bestaan uit drie componenten: de besparingen door zelfverbruik, nationale en sommige lokale subsidies, en de inkomsten uit de verkoop van elektriciteit aan de elektriciteitsmaatschappij. Natuurlijk, hoe meer u uw eigen elektriciteit gebruikt, hoe hoger uw inkomsten uit elektriciteitsopwekking, maar het precieze bedrag van de inkomsten varieert van land tot land, afhankelijk van het beleid van het elektriciteitssysteem.