Nieuw van Maysun Solar: volledig zwarte zonnepanelen die perfect passen in de Europese architectuur

· Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

Een fotovoltaïsche module die beter past bij Europese bouwstijlen en -kleuren: het volledig zwarte zonnepaneel dat uw dak en gebouw doet samensmelten.

 

Zoals u kunt zien, zijn de panelen helemaal zwart, geen witte roosters, geen witte frames, geen witte achterkant, helemaal zwart - dit is het nieuwe Maysun Solar product - het 210MM 410W All Black zonnepaneel.

Nieuw van Maysun Solar: volledig zwarte zonnepanelen

Een minimalistische, klassieke en elegante zwarte kleur die voldoet aan de esthetische behoeften van de meeste verdeelde daken.

 

Maysun Solar heeft een aantal technische en technologische doorbraken gerealiseerd voor het volledig zwarte effect.

 

Nieuw van Maysun Solar: volledig zwarte zonnepanelen

1. Verwijdering van tussenliggende gootsteenstrips

De doorbraak is het gebruik van een verborgen busbar, waarbij de positieve en negatieve aansluitingen in de boven- en benedenhoeken van de module zijn geplaatst, wat resulteert in een gelijkmatiger en meer geïntegreerde layout.

 

2. Verborgen koper en isolatiestrips

Een selectie van accessoires zoals zwarte rugplaten, zwarte geleiderails en zwarte isolatiestrips in dezelfde kleur om een verborgen effect te bereiken, waardoor het paneel een geheel zwart totaalbeeld krijgt en een meer geïntegreerd visueel effect.

 

3. Zwart geoxideerde lijst

Het aluminium frame is geanodiseerd in zwart, passend bij de kleur van de achterwand, siliconen en cellen.

 

Maysun Solar brak met de traditie, groef dieper in de details en verbeterde het proces zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie van de modules, zodat het volledig zwarte zonnepaneel van Maysun, dat perfect harmonieert met het dak van het gebouw, was geboren.

 

Hier zijn een paar foto's van de eigenlijke installatie, die laten zien dat de perfecte volledig zwarte panelen heel goed passen bij de architectonische stijl van Europese huizen.

 

Volledig zwart zonnepaneel realistisch opknap effect

 

Volledig zwart zonnepaneel realistisch opknap effect

 

Volledig zwart zonnepaneel realistisch opknap effect

Naast de esthetiek, om de kosten verder te verlagen en de veiligheid te verhogen, heeft Maysun All Black zonnepanelen een reeks innovaties doorgevoerd op het gebied van modulegrootte controle, verpakking en transport.

 

1,210MM groot formaat cellen, besparing op installatiekosten

 

Met behulp van monokristallijn silicium grootformaat 210mm cellen, het maximale vermogen bereikt 410W, elke cel heeft ondergaan strenge testen en kleur sorteren om het probleem van kleurverschil van zonnepanelen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de kleur van elke PV-module en elke partij van PV-modules is uniform en consistent.

 

2. MBB, halfcel, PERC+SE-technologie, paneelomzettingsefficiëntie ≥ 21%

 

Door de toepassing van MBB, halfcel, PERC+SE en andere gangbare celtechnologieën hebben de modules een omzettingsefficiëntie tot 21% of meer, waardoor meer capaciteit op hetzelfde dakoppervlak kan worden geïnstalleerd; met perfecte prestaties bij weinig licht is er zelfs bij weinig licht stroomopbrengst; 25 jaar productprestatiegarantie, 10 jaar stroomopwekking ≥ 92%, 20 jaar stroomopwekking ≥ 82%.

 

3,70cm aansluitkabel lengte, horizontale en verticale installatie is mogelijk 

Lengte aansluitkabel 70 cm, geen extra kabels nodig voor horizontale en verticale installatie, waardoor arbeidskosten worden bespaard en weerstandsverlies wordt beperkt.

 

4. Nieuw verpakkingsontwerp om de vervoerskosten te drukken en de veiligheid van de lading te verbeteren

De dikte van één enkel onderdeel is slechts 30mm, en een doos kan 37PCS bevatten, wat de verpakkingskosten sterk vermindert en bespaart op transportkosten, wat de veiligheid en stevigheid van het transport verhoogt. Tussen de onderdelen worden papieren hoekbeschermers gebruikt om botsing en wrijving tussen de randen te voorkomen.

 

De verpakking is bevestigd met 5 plastic riemen aan de binnenkant en 7 plastic riemen aan de buitenkant om de onderdelen te beschermen tegen breuk tijdens lange transporten over zee en over land. De buitendoos kan ook worden aangepast aan de wensen van de klant, waardoor deze meer mogelijkheden krijgt.

 

 

De volledig zwarte panelen worden nu in grote hoeveelheden in China geproduceerd en zijn naar Europa verscheept.

 

Maysun Solar - een professionele fabrikant van zonnepanelen met 13 jaar ervaring in PV.