Section image

5BB 260W-285W Poly-zonnepaneel

Vermogen: 260 W 265 W 270 W 275 W 280 W 285 W
Afmetingen (L × B × D): 1640 × 992 × 30 mm
Maximale systeemspanning: 1000 V / 1500 V
Verpakking: 37 stuks. / Pallet, 1134 st. / 40HQ

1. De standaardversie met 60 cellen is geschikt voor huishoudelijk fotovoltaïsch gedistribueerd gebruik.
2. 5 hoofdraster 156,75 mm 157 mm 158,75 mm polykristallijne zonneceltechnologie.
3. Geslaagd voor verschillende gecompliceerde omgeving IEC TUV en andere tests en certificeringen.
4. Uitstekende anti-PID-prestaties en een laag uitvalpercentage.
5. Tien jaar prestatiegarantie, 25 jaar stroomgarantie (10 jaar meer dan 90% vermogen, 20 jaar meer dan 80% vermogen).
Meer details

1. Door gebruik te maken van stabiele polykristallijne batterijtechnologieverpakkingen, heeft polykristallijne celtechnologie ook langdurige verificatie en tests ondergaan, en heeft het betere prestaties voor stroomopwekking onder hoge temperatuuromstandigheden en een sterk aanpassingsvermogen aan extreme omgevingen. Het installatieproces is schokbestendig, heeft minder verborgen scheuren en heeft een laag uitvalpercentage, wat geschikt is voor grootschalige installatie. Polykristallijne batterijtechnologie heeft een eenvoudig proces en lage kosten, waardoor de projectkosten effectief worden verlaagd. De gouden verhouding 6 * 10 versie van de rangschikking, de energieconversieratio van de fotovoltaïsche module is tot 17%.


 

2. De component keurt 3,2 mm dik hoog-transmissie laag ijzer reliëf gehard glas, 1000V TUV gecertificeerde fluorhoudende TPT backsheet, 380g/m² bovenlaag met hoge lichtdoorlatendheid en onderlaag met hoge lichtdoorlatendheid en hoge barrière anti-demping EVA inkapseling, glas De afpelsterkte van de backplane is groter dan 50 N, en het heeft een sterk vermogen om zich aan te passen aan ruwe omgevingen zoals hoog ultraviolet, zand, zoutnevel, bevriezing bij hoge temperaturen en een sterk anti-verouderingsvermogen, wat garandeert de levensduur en prestaties van fotovoltaïsche modules.


 

3. De module keurt 6063T5-model 30 mm * 30 mm goed, de dikte van de oxidelaag is groter dan 15 micron en de hardheid is groter dan 10HW aluminiumlegering, wat de weersbestendigheid en de weerstand tegen wind en sneeuwbelasting van de module effectief verbetert. TUV-gecertificeerde aansluitdoos, het beschermingsniveau is IP65, gekoppeld aan MC4-snelstekker, heeft een extreem lage waterdampdoorlaatbaarheid en extreem hoge weersbestendigheid.


 

4. Verticale verpakking, elk onderdeel is gescheiden door een beschermende hoek, de binnenkant van de pallet is bevestigd met 5 strips en de buitenkant is bevestigd met 7 plastic stalen riemen, die het transport over lange afstand van de onderdelen effectief beschermen door zee en land.Speciale eisen kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.

 

 

5. Het volgende is de specificatie van 60cells 5 hoofdraster polykristallijne fotovoltaïsche module, u kunt op elk moment op de link klikken om te downloaden.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte