Section image

390W-410W monokristallijn zonnepaneel PERC 182 mm 108 cellen

Merknaam: Maysun
Vermogen: 390W 395W 400W 405W 410W
Afmetingen (L × B × D): 1722 × 1134 × 30 mm

1. Nieuwe celtechnologie, hoog uitgangsvermogen en module-efficiëntie tot 21,0%.
2. Genuanceerde kWh-kostenreductie tot 4,5% en systeemkostenreductie tot 5,6%.
3. Uitgebreide LID/LeTID-dempingsbeperkingstechnologie, die de demping tot 50% kan verminderen.
4. Redelijk ontwerp van de componentlay-out om de PID-weerstand te verbeteren en het risico op hotspots te verminderen.
5. Meerdere EL-testen om het risico op verborgen scheuren in de modules te verkleinen en om een continu en stabiel uitgangsvermogen te hebben.
Meer details

1. Het met een laag ijzergehalte gecoate glas dat aan de voorkant van de module wordt gebruikt, heeft een lichttransmissie van meer dan 92%, waardoor het vermogen effectief wordt verhoogd. De voorkant van de module is gemaakt van EVA met hoge transmissie en de achterkant van de module is gemaakt van EVA met hoge afsnijprestaties, met een grammage van meer dan 560 gram per vierkante meter, wat de weersbestendigheid van de module effectief verbetert. module aan op hoge temperatuur, hoge vochtigheid en groot temperatuurverschil. 182 * 91 mm celsnijgrootte en 6 * 18-delige opstelling geven de module een compacte vorm en een hoog vermogen, wat geschikt is voor de reguliere installatiemarkt in Europa. Maximale systeemspanning: 1500 V

2. De modules maken gebruik van frames van geanodiseerde aluminiumlegering met een oxidefilmdikte van meer dan 14 micron, superweerbestendige dubbelzijdige fluor-achterplaten, drie gelijmde aansluitdozen met hoge stroomdioden en kabellengtes op maat volgens de eisen van de klant. Door het gebruik van hoogwaardige hulpmaterialen kunnen de modules TUV-zand-, zoutnevel-, ammoniak- en andere weersbestendigheidstests en verbeterde mechanische belastingstests doorstaan, waardoor de modules zich kunnen aanpassen aan verschillende installatieomgevingen.

 

3. Het gebruik van 182 mm PERC hoogrenderende monokristallijne cellen geeft de modules een hoger vermogen, en het lassen van meerdere cirkelvormige vertinde koperen strips met een diameter van 0,35 mm geeft de modules een lagere interne weerstand, lagere warmteontwikkeling, meer uniforme kleur en een beter uiterlijk. Door voortdurende verbetering en upgrade van de productietechnologie en strikte controle van de kwaliteit van de grondstoffen, wordt de vermogensdegradatie van de modules effectief verminderd en wordt de levensduur van de module verlengd.

 

 

 

4. De modules zijn momenteel verticaal verpakt in 37 PCS-dozen, met papieren hoekbeschermers tussen de componenten om botsingen en wrijving tussen de randen te voorkomen. Binnen en buiten de verpakking worden 7 plastic riemen gebruikt om de veiligheid van de componenten tijdens transport over zee en over land over lange afstanden te garanderen. De buitenste doos kan ook worden aangepast aan de eisen van de klant, waardoor klanten meer opties krijgen. Verpakking: 37 stuks / pallet, 762 stuks / 40 'HQ

 

 

 

5. De volgende specificaties voor onze 182 mm 108 cellen grootformaat accu kunnen op elk moment worden gedownload door op de link te klikken.

 

Download de specificatie