Section image

210mm PERC 150 cells 490W-520W Mono zonnepaneel

Vermogen: 490W 500W 510W 520W
Afmeting (L×B×T): 2185×1098×35mm
Maximale systeemspanning: 1000V/1500V
Verpakking: 31 stks/pallet, 620 stks/40HQ;

1. Grote en krachtige componenten besparen meer transport- en installatiekosten.
2. Uitstekende prestaties bij weinig licht, vermogen, zelfs op bewolkte dagen.
3. Half-Cell-technologie vermindert het risico op hotspots.
4. Gloednieuwe batterijtechnologie met betere lage temperatuurcoëfficiënt.
5. Beter lichtgebruik en stroomafnamemogelijkheden, waardoor het vermogen en de betrouwbaarheid van het product effectief worden verbeterd.
Meer details

1. De voorkant van de module maakt gebruik van gecoat, gehard glas met een hoge lichtdoorlatendheid, een laag ijzergehalte en een dikte van 3,2 mm om de module beter bestand te maken tegen schokken en belasting. De voorkant maakt gebruik van EVA met een hoge permeabiliteit van 550 g / en de achterkant maakt gebruik van een hoog uitgesneden EVA-inkapseling, wat het vermogen en de weersbestendigheid van de module effectief verbetert. De celsnijmaat van 210 * 70 mm en de opstelling van 5 * 30 stuks zorgen ervoor dat de module een zeer mooi uiterlijk, groter formaat en hoger vermogen heeft en de installatiekosten van het fotovoltaïsche systeem verlagen.

 

 

2. Het frame van aluminiumlegering van de module is het 6063T5-model, met een oxidefilmdikte van 15 micron of meer, met hogere hardheidsprestaties, zodat de module een sneeuwbelasting van 5400 Pa en een windbelasting van 2400 Pa heeft. De module maakt gebruik van een TUV gecertificeerde 1500V spanning FPF dubbelzijdige fluorhoudende backplane zodat de module een goede waterdampdoorlaatbaarheid heeft en een extreem hoge weersbestendigheid bij extreem weer. 1500V DC spanning 30A stroom TUV-certificering IP67 of hoger beschermingsklasse aansluitdoos.

 3. De module maakt gebruik van 12BB hoogrenderende eenkristal PERC-cellen en het ronde lint met een diameter van 0,35 mm verhoogt effectief de lichtbreking aan de voorkant van de batterij, zodat de module een uitstekend vermogen heeft en een lagere lichtdemping, meer uniforme kleur en mooier Exterieur. Door optimalisatie van batterijproductietechnologie en materiaalcontrole wordt de vermogensvermindering veroorzaakt door het PID-fenomeen geminimaliseerd.


 

4. Verticale verpakking, elke module is gescheiden door papieren hoeken. De binnenkant van de pallet is bevestigd met 5 plastic stalen riemen en de buitenkant is bevestigd met 7 plastic stalen riemen, waardoor de modules veiliger zijn tijdens langeafstandstransport over zee en over land Pas de verpakkingsbuitendoos aan volgens de eisen van de klant.

 

 

5. Het volgende is de specificatie van de 210 mm grote batterijeenheid van ons bedrijf, die kan worden gedownload door op de link te klikken.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte