Section image

182 mm PERC 144 cells 530W-550W zonnepaneel

Vermogen: 530W 535W 540W 545W 550W
Afmeting (L×B×T): 2279×1134×35mm
Maximale systeemspanning: 1000V
Verpakking: 31 stks/pallet, 620 stks/40HQ;

1. Hogere stroomopwekking, groter lichtontvangend gebied en hogere conversie-efficiëntie.
2. 10 belangrijkste rastertechnologie, hogere vermogensverzamelingsdichtheid zorgt voor meer stroomopwekking.
3. Hogere vermogenswinst en lager verlies, uitstekende lage bestralingsprestaties en laag schaduwverlies.
4. Procesoptimalisatie en -upgrade, lager risico op hotspots en sterker anti-PID-vermogen.
Meer details

1. Het gecoate reliëf gehard glas dat aan de voorkant van de module wordt gebruikt, vermindert de lichtreflectie en het lage ijzergehalte heeft een hogere lichttransmissie.De glasdikte van 3,2 mm zorgt ervoor dat de module beter bestand is tegen extreme weersomstandigheden. De inkapseling aan de voorkant maakt gebruik van EVA met hoge permeabiliteit en de inkapseling aan de achterkant maakt gebruik van hoog uitgesneden EVA. Het gewicht per vierkante meter is meer dan 550 gram, wat de hechting en isolatiespanningsweerstand van de componenten effectief verbetert. De 182 * 91 mm celsnijmaat en de 6 * 24 stuks opstelling zorgen ervoor dat de componenten een compactere lay-out en een hogere conversie-efficiëntie hebben.
2. Het frame van de aluminiumlegering van de module is het 6063T6-model, de oxidefilmdikte is meer dan 14 micron en de module maakt gebruik van een DC 1500V-spanning KPK dubbelzijdig fluorhoudend composiet backplane. De aansluitdoos gebruikt drie diodes boven 30A en het beschermingsniveau is hoger dan IP68 na te zijn gevuld met lijm. Het heeft een sterk aanpassingsvermogen en duurzaamheid aan het milieu en heeft weersbestendigheidstests doorstaan, zoals zandstof, zoutnevel, ammoniakgas en verbeterde mechanische belastingstests.

 


3. De module maakt gebruik van 182 * 182 mm grote eenkristal PERC hoogrenderende cellen, en de ronde vertinde koperen tape met een diameter van 0,32 mm verhoogt de lichtbreking aan de voorkant van de module, zodat de module een uitstekend vermogen heeft , meer uniforme kleur en mooier uiterlijk. Door celproductiebeheertechnologie-upgrade en materiaalkwaliteitscontrole worden PID-fenomeen en vermogensdempingssnelheid effectief verminderd.


 4. De buitenverpakking kan worden aangepast aan de eisen van de klant. Momenteel wordt verticale verpakking toegepast en worden de componenten gescheiden door papieren hoeken om metaalbotsing en wrijving tijdens transport te voorkomen. Er worden meerdere kunststof-stalen riemen gebruikt voor bevestiging binnen en buiten het pakket, wat de componenten veiliger maakt tijdens transport over lange afstanden over zee en over land.


 

5. Het volgende is de specificatie van de 182 mm 144 cellen grote batterijmodule van ons bedrijf. U kunt op elk moment op de link klikken om te downloaden.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte