Section image

182 mm PERC 120 cells 435W-455W zonnepaneel

Vermogen: 435W 440W 445W 450W 455W
Afmeting (L×B×T): 1908×1134×35mm
Maximale systeemspanning: 1500V
Verpakking: 31 stks/pallet, 744 stks/40HQ

1. Gloednieuwe celtechnologie, hoog vermogen en module-efficiëntie tot wel 21,7%.
2. De kosten van nivellering per kilowattuur worden verlaagd met maximaal 4,5% en de systeemkosten worden verlaagd met maximaal 5,6%.
3. Uitgebreide LID/LeTID-dempingstechnologie, die de demping met 50% kan verminderen.
4. Een redelijk ontwerp van de componentlay-out verbetert de anti-PID-capaciteit en vermindert het risico op hotspots.
Meer details

1. Het glas met een laag ijzergehalte dat aan de voorkant van de module wordt gebruikt, heeft een lichttransmissie van meer dan 92%, wat het uitgangsvermogen effectief verbetert. De ingekapselde EVA aan de voorkant maakt gebruik van een hoge permeabiliteit en de achterste ingekapselde EVA gebruikt hoge afsnijprestaties. Het gewicht per vierkante meter is meer dan 560 gram, wat de weersbestendigheid van de componenten effectief verbetert in ruwe omgevingen zoals hoge temperatuur, hoge luchtvochtigheid en grote temperatuurverschillen. De 182 * 91 mm celsnijmaat en de 6 * 20-delige opstelling geven de module een compacte vorm en een hoog vermogen, wat geschikt is voor de reguliere installatiemarkt in Europa.
2. De componenten gebruiken een geanodiseerd aluminium frame, 14 micron of meer oxidefilmdikte, super weerbestendige dubbelzijdige fluorhoudende backplane, drie hoogstroomdiode gevulde aansluitdozen, en de kabellengte kan worden aangepast aan de klant vereisten. Door het gebruik van hoogwaardige hulpmaterialen kunnen de componenten de weersbestendigheidstest van TUV-stof, zoutnevel, ammoniak, enz. En de verbeterde mechanische belastingstest met succes doorstaan, zodat de componenten zich kunnen aanpassen aan verschillende installatie-omgevingen.

 


3. Het gebruik van 182 mm grote PERC monokristallijne cellen met hoge efficiëntie zorgt ervoor dat de componenten een hoger vermogen hebben.Het lassen van meerdere ronde vertinde koperen tapes met een diameter van 0,35 mm maakt de interne weerstand van de componenten kleiner, minder warmteontwikkeling en meer uniforme kleur en een mooiere uitstraling. Door continue verbetering en opwaardering van productietechnologie en strikte controle van de kwaliteit van grondstoffen, wordt de vermogensdempingssnelheid van de componenten effectief verminderd en wordt de levensduur van de componenten verlengd.


 

 

4. Op dit moment wordt 31PCS gebruikt voor verticale verpakking in één omdoos en wordt papieren hoekbescherming tussen de componenten gebruikt om botsingen en wrijving tussen de frames te voorkomen. Zeven kunststof stalen riemen worden gebruikt voor bevestiging binnen en buiten de verpakking om de veiligheid van componenten te garanderen tijdens lange afstanden over zee en over land. De buitenste doos kan ook worden aangepast aan de eisen van de klant, zodat klanten meer keuzes hebben.

 

 

5. Het volgende is de specificatie van de 182 mm grote batterijmodule met 120 cellen van ons bedrijf. U kunt op elk moment op de link klikken om te downloaden.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte