Section image

166mm 390W-410W afgeschermde zonnepaneeltechnologie Volledig zwarte 340 zonnecellen

Vermogen: 390W 395W 400W 405W 410W
Afmeting (L × W × D): 1719 * 1140 * 30mm
Verpakking: 37pcs/pallet, 962pcs/40" HQ

1, Innovatieve structuur, lage temperatuur het plakken, hoogte - dichtheidslay-out, betere esthetica
2. Veilig en betrouwbaar, geen verborgen barst in lassennaden, lage het werk temperatuur, hoge drukweerstand.
3. De lage systeemkosten, hoge componentefficiency, drukken systeemkosten.
4. Het lage schaduwverlies, volledige parallelle kringslay-out brengt efficiëntere machtsgeneratie.
Meer details

1. De vijf gelijke 166*33.2mm cel gesneden afmetingen en 10*34Pcs celregeling geven de module een compacte lay-out en een behendige verschijning, die het voor installatie in gebouw-geïntegreerde PV-centrale projecten ideaal maakt. De gestapelde tegelcellen vereisen geen soldeertape op hoge temperatuur om te vermijden dat de cellen tijdens het soldeerproces worden beschadigd, en de voorzijde van de module zonder rasterlijnen heeft een cellay-out met hoge dichtheid, waardoor het esthetisch gezien aan de technologie bevalt. Gestapelde tegelmoduletechnologie en HJT-celtechnologie kunnen perfect worden gecombineerd en zijn een van de meest veelbelovende technologieën voor de toekomst van fotovoltaïsche modules. Maximale systeemspanning: 1000V/1500V
2. Het frame van de aluminiumlegering 6063-T6 wordt gebruikt voor de gestapelde tegelmodules, met een grotere afschuifprecisie en hardheid, die de structurele stabiliteit van de modules effectief beschermt, waardoor de externe prestaties van de modules tegen wind- en sneeuwbelasting effectief worden verbeterd. De tegelmodules hebben de DC 1500V isolatietest en de standaard IEC ammoniak-, zand-, zoutnevel- en PID-tests doorstaan. Het volledig parallelle circuitontwerp vermijdt het gebruik van meerdere diodes en verlaagt de kosten van de aansluitdoos.
3. Lage temperatuur het plakken proces, minder verborgen barsten, kortere kringsafstand, geen soldeerband, lagere kosten, minder lijnverlies, effectief verhogend outputvermogen. 4. Volledige parallelle kring binnen de module nadat de cellen in reeks worden verbonden, effectief verminderend het verlies van module schaduw aanpassing. De modules zijn 100% EL en macht getest, effectief garanderend modulekwaliteit van de fabriek.
4. Na verscheidene inspecties van de verschijning en de interne tekorten, worden de gekwalificeerde producten ingepakt in het pakhuis. Verticale verpakking is de beste huidige verpakkingsmethode, die effectief zorgt voor minimale drukspanning op de componenten na het stapelen en het risico van verborgen scheuren tijdens het transport vermindert. Meerdere lagen golfkarton en hoekbeschermers worden gebruikt om de onderdelen na het omsnoeren te beschermen tegen vervoer over lange afstanden over land en zee.
5. Hier vindt u de specificaties van onze gestapelde fotovoltaïsche modules met 340 cellen, die u te allen tijde kunt downloaden door op de link te klikken.

Specificaties downloaden

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte