Section image

166 Shingling 340cells 390W-410W PV-modules

Vermogen: 390W 395W 400W 405W 410W
Afmeting (L × B × T): 1719 * 1140 * 35 mm
Maximale systeemspanning: 1000V/1500V
Verpakking: 31 stks/pallet, 806 stks/40 "HQ

1. Innovatieve structuur, hechting bij lage temperatuur, lay-out met hoge dichtheid, betere esthetiek.
2. Het is veilig en betrouwbaar, geen lasscheuren, lage werktemperatuur en hoge drukweerstand.
3. De systeemkosten zijn laag, de efficiëntie van de componenten is hoog en de systeemkosten zijn lager.
4. Laag schaduwverlies, volledige parallelle circuitlay-out zorgt voor een effectievere stroomopwekking.
Meer details

1. Vijfdelige celsnijmaat van 166 * 33,2 mm, 10 * 34-delige cellenrangschikking geeft de module een compacte lay-out en een slim uiterlijk, wat zeer geschikt is voor de installatie en het gebruik van in gebouwen geïntegreerde fotovoltaïsche energiecentraleprojecten. De shingled-zonnecellen hoeven niet op hoge temperatuur te worden gelast met lastape om schade aan de zonnecellen tijdens het lasproces te voorkomen.De voorkant van de module zonder rasterlijnen heeft een zonnecel met hoge dichtheid, wat technologisch esthetischer is. Shingled-moduletechnologie en HJT-celtechnologie kunnen perfect worden gecombineerd en het is de meest veelbelovende procestechnologie in de toekomst van fotovoltaïsche modules.

 

 

2. De shingled-module maakt gebruik van een 6063-T6-frame van aluminiumlegering, dat een hogere snijnauwkeurigheid en sterkere hardheid heeft, wat de structurele stabiliteit van de module effectief garandeert en de weerstand tegen wind en sneeuwbelasting van de module effectief kan verbeteren. Alle verpakkingsmaterialen van de shingled-module zijn geslaagd voor de DC 1500V-weerstandstest voor spanningsisolatie in de TUV-certificering en hebben de IEC-standaard ammoniak, zand, zoutnevel, PID en andere zware omgevingstests doorstaan. Het volledig parallelle circuitontwerp vermijdt het gebruik van meer diodes en verlaagt de kosten van de aansluitdoos.

 


3. Hechtingsproces bij lage temperatuur, minder verborgen scheuren, kortere circuitafstand, geen soldeerlint, lagere kosten, minder draadverlies en effectief verhogen van het uitgangsvermogen. Nadat de batterijschijfjes in de module in serie zijn geschakeld, is het circuit volledig parallel, wat het aanpassingsverlies van de schaduwafscherming van de module effectief vermindert. De modules hebben 100% EL-inspectie en vermogenstests doorstaan, wat de kwaliteit van de modules effectief garandeert.
4. Na meerdere inspecties van uiterlijk en interne defecten, worden de gekwalificeerde producten verpakt in opslag. Verticale verpakking is momenteel de beste verpakkingsmethode, die effectief de minimale drukspanning op de componenten na het stapelen garandeert en het risico op scheuren tijdens transport vermindert. . Er worden meerlaags golfpapier en hoekbescherming gebruikt en de riemen zijn strakgetrokken om de veiligheid van de componenten over lange afstanden over land en over zee te garanderen.

 

 

5. Het volgende is de specificatie van onze 340 cellen shingled fotovoltaïsche module, die op elk moment kan worden gedownload door op de link te klikken.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte