Section image

166 PERC 120cells 360W-380W Transparante PV-achterplaat Modules

Vermogen: 360W 365W 370W 375W 380W
Afmeting (L × B × T): 1765 × 1048 × 30 mm
Maximale systeemspanning: 1500V
Verpakking: 37 stks/pallet, 1047 stks/40 "HQ

1. De nieuwe transparante backplane-technologie, die aan beide zijden stroom genereert, heeft een lichtgewicht uiterlijk, wat handig is voor transport en installatie.
2. Dubbelzijdige energieopwekkingstechnologie, hoger vermogen.
3. Perfecte combinatie met N-type topcon-batterijtechnologie, hogere kostenprestaties.
4. Lage temperatuurcoëfficiënt, minder warmte en snellere warmteafvoer.
5. Goede anti-PID-prestaties, demping met laag vermogen.
Meer details

1. Gebruik een transparante achterplaat in plaats van dubbelzijdig glas, dat dubbelzijdige stroomopwekking heeft, terwijl de dikte van het gecoate glas aan de voorkant van 3,2 mm en een laag componentgewicht wordt gewaarborgd, wat handig is voor transport en installatie. Het hoogdoorlatende en hooggesneden EVA-pakket kan de lichttransmissie en absorptiesnelheid effectief verbeteren.Het gewicht van 530 gram per vierkante meter kan de hechting en drukisolatie van de componenten effectief verbeteren. 166 * 83 mm cellasmaat, 6 * 20 stuks opstelling geeft de module een lichtgewicht uiterlijk, wat zeer geschikt is voor de installatie en het gebruik van industriële en commerciële daksystemen.

 

 

2. Het frame van aluminiumlegering heeft een oxidelaagdikte van 15 micron of meer en een hardheid van 12HW of meer om de weersbestendigheid van de module buitenshuis effectief te vergroten. De transparante backplane heeft de TUV-certificering en verschillende omgevingstests doorstaan ​​en is aangepast aan complexere installatieomgevingen. De driedelige met kunststof gevulde aansluitdoos heeft de TUV1500V DC-weerstandsspanningstest doorstaan ​​en is uitgerust met drie diodes boven 20 A. Het heeft goede warmteafvoerprestaties en het IP68-beschermingsniveau heeft een veiliger gebruiksgarantie. De specificaties van het hulpmateriaal kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant, zodat klanten meer keuzes hebben.


 

3. Gebruikmakend van de 166 mm N-type topcon-technologie monokristallijne cel met een uniforme kleur aan beide zijden, is de uniforme kleur aan beide zijden mooier. Het is zeer geschikt voor installatie op cementvloeren, wateroppervlakken en grindvloeren. De winst voor stroomopwekking op de rug is zo hoog als 30%. De componenten presteren goed bij weinig licht en hebben een vermogen bij weinig licht, waardoor de elektriciteitskosten per kilowattuur effectief worden verlaagd.
4. De componenten zijn verpakt in een buitendoos van 37PCS, en de buitendoos kan ook worden aangepast aan de eisen van de klant, zodat klanten meer keuzes hebben. Gebruik papier om de hoeken tussen de componenten te beschermen om botsingen en wrijving tussen de frames te voorkomen. Zeven kunststof stalen riemen worden gebruikt voor bevestiging binnen en buiten de verpakking om de veiligheid van componenten te garanderen tijdens lange afstanden over zee en over land.

 

 

 

 

 

5. Het volgende is de specificatie van de 166 mm 120 cellen transparante backplane fotovoltaïsche module van ons bedrijf, die op elk moment kan worden gedownload door op de link te klikken.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte