Section image

166 PERC 120 cells 350W-375W Zonnepaneel 1

Vermogen: 350W 355W 360W 365W 370W 375W
Dimension (L×W×T):1765×1048×35mm
Maximale systeemspanning: 1500V
Verpakking: 31pcs/pallet, 884pcs/40HQ

1. Bewezen technologie, geschikt voor kleine huisinstallatie in complexe omgeving.
2. Voortdurende verbetering van de celtechnologie om de kosten van de modules te drukken.
3. Het halfcelproces vermindert effectief de vermogensafwijking na schaduwschaduw.
4. Stabiele modulekwaliteit om de winstgevendheid van de klant effectief te beschermen.
5. Uitstekende anti-PID prestaties, effectief verminderen van de macht degradatie.
Meer details

1. Laag ijzer en hoge doordringbaarheid met een laag bedekt aangemaakt glas, effectief verbeterend de macht van de module en openluchtweerstand tegen wind, sneeuw en hagel. De hoge transmissie en hoge cut-off EVA inkapseling verbetert effectief de lichttransmissie en absorptiesnelheid, en het gewicht van 560g per vierkante meter verbetert effectief de hechtkracht van de module en de weerstand tegen spanningsisolatie. 166*83mm cel las grootte en 6*20Pcs rangschikking geeft de module een compacte uitstraling, waardoor het meer geschikt is voor de installatie van kleine thuis PV-systemen.

 

 

2. Het profiel van de aluminiumlegering wordt ontworpen met een groef van de siliconemorserij op het glasoppervlak, en de nauwkeurige kadergrootte wordt volkomen gecombineerd met het glas om het waterdichte vermogen van de module in openlucht effectief te verbeteren. De samengestelde fluor backsheet heeft de zand-, zoutsproei- en ammoniaktests van TUV doorstaan om zich aan te passen aan complexere installatieomgevingen. De driedelige verlijmde aftakdoos heeft de TUV 1500V gelijkspanningstest doorstaan en heeft een IP68 beschermingsniveau voor meer veiligheid. 2. Hulpstoffen kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant, zodat deze meer keuze heeft.hebben.

 

3. Er worden 166mm monokristallijne PERC-cellen met hoog rendement gebruikt, met een rijpere technologie en lagere kosten op grote schaal. 9 ronde vertinde soldeerstrips met een diameter van 0,35mm breken het licht effectief af en verhogen de vermogensafgifte. De voortdurende verbetering en perfectionering van de productietechnologie maakt van de 166 mm module een kosteneffectief product op de markt, waardoor u meer kilowattuur bespaart.


 


4. De modules zijn verticaal verpakt in 31 PCS dozen, met papieren hoekbescherming tussen de modules om botsing en wrijving tussen de randen te voorkomen. 7 plastic riemen worden gebruikt binnen en buiten de verpakking om de veiligheid van de modules te garanderen tijdens lange afstandstransport over zee en over land. De buitendoos kan ook worden aangepast aan de wensen van de klant, waardoor deze meer keuze heeft.


 

 

5. Hieronder vindt u de specificatie van onze 166mm 120 cells conventionele grootte batterij modules, die op elk gewenst moment kan worden gedownload door te klikken op de link.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte