166 PERC 120 Cells 350W-375W Mono Dubbel Glas Zonnepaneel

Vermogen: 360W 365W 370W 375W 380W
Afmeting (L × B × T): 1765 × 1048 × 30 mm
Verpakking: 37 stks/pallet, 962 stks/40 "HQ

1. Multi-bus grid-technologie verkort de stroomgeleidingsafstand op het fijne raster met meer dan 50% en vermindert het interne weerstandsverlies van de batterij met 15%.
2. De dubbelzijdige absorptie van zonnestraling, de dubbelzijdige snelheid is zo hoog als 70%, wat het equivalente vermogen van de module aanzienlijk verbetert.
3. Het uiterlijk is klein, eenvoudig te installeren en ontworpen om compatibel te zijn met bestaande traditionele systeemcomponenten.
Neem contact op
Meer details

1. De voor- en achterkant van de module maken gebruik van warmteversterkt glas met een dikte van 2 mm, en de prestaties van de module zijn gegarandeerd voor 30 jaar. Het nieuwe materiaal POE-pakket kan de hechting, spanning en isolatieprestaties van de dubbelglasmodule en de weersbestendigheid van complexe omgevingen effectief verbeteren. De lasgrootte van 166 * 83 mm zonnecellen en de opstelling van 6 * 20 stuks zorgen ervoor dat de componenten een uiterlijk hebben dat eenvoudig te installeren en te vervoeren is, wat meer geschikt is voor de installatie van kleine huishoudelijke systemen.Maximale systeemspanning: 1500V

 

 

2. Het frame van aluminiumlegering heeft een oxidelaagdikte van 13 micron of meer en een hardheid van 12HW of meer, wat de slagvastheid en weersbestendigheid buitenshuis van de dubbelglasmodule effectief verhoogt. Het dubbelzijdige glas zorgt ervoor dat de module betere afdichtingsprestaties heeft en de levensduur van de module effectief verlengt. De driedelige gelijmde aansluitdoos is uitgerust met drie diodes boven 20A, die betere warmteafvoerprestaties hebben.TUV 1500V DC is bestand tegen spanningscertificering en IP68-beschermingsniveau hebben een veiliger gebruiksgarantie.De draden en connectoren kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant, en klanten hebben meer keuze.


 

3. Met behulp van N-type 166 mm hoogrenderende dubbelzijdige monokristallijne energieopwekking met topcon-technologie, wordt de technologie voortdurend bijgewerkt en geüpgraded, en de conversie-efficiëntie wordt continu verbeterd en de productiekosten worden verlaagd. Dubbelzijdige stroomopwekkingscomponenten kunnen het vermogen van de rug op cement, water, zand en metaalgrond verhogen. Door continue verbetering van het perfecte productieproces zal de N-type topcon dubbelzijdige stroomopwekkingstechnologie een populair product worden in de toekomstige modulemarkt, met een dubbelzijdige stroomopwekkingswinst tot 30%, waardoor u meer systeemkilowattuur bespaart kosten.4. De verpakkingsdoos kan worden aangepast aan de eisen van de klant, zodat klanten meer keuzes hebben. Op dit moment wordt 37PCS gebruikt voor verticale verpakking in één buitendoos, en de componenten worden gescheiden door papieren hoeken om metaalbotsing en wrijving tijdens transport te voorkomen. Er worden meerdere kunststof-stalen riemen gebruikt voor bevestiging binnen en buiten het pakket, wat de componenten veiliger maakt tijdens transport over lange afstanden over zee en over land.

 

 

5. Het volgende is de specificatie van de 166 mm 120 cellen batterijmodule van ons bedrijf van conventionele grootte. U kunt op elk moment op de link klikken om te downloaden.

Download link

 

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte

Alle berichten
×