Section image

158.75 PERC 120 cells 320W-340W Mono Zwart Zonnepaneel

Vermogen: 320 W 325 W 330 W 335 W 340 W
Afmetingen (L × B × D): 1684 × 1002 × 30 mm
Maximale systeemspanning: 1000 V / 1500 V
Verpakking: 37 stuks. / Pallet, 1134 st. / 40HQ

1. Single crystal high-efficiency Perc-technologie, meer dan 20% conversie-efficiëntie.
2. Het mooie zwarte uiterlijk past goed bij de omgeving.
3. 9BB 120cells halfceltechnologieversie, waardoor het risico op hotspots wordt verminderd.
4. Multi-Bus Bar (MBB) ronde linttechnologie verhoogt de stroomafnamecapaciteit.
5. Volledige IEC-certificering en uitstekende anti-PID-prestaties.
Meer details

1. Met behulp van hoogrenderende eenkristaltechnologie, 9 hoofdrasterlijnen 158,75 mm cellen, bereikt de efficiëntie 23%. De diameter van de ronde hoofdrasterlasband is een proces van 0,35 * 0,35 mm, wat zonwering vermindert en de efficiëntie van de stroomopwekking verhoogt. Meer hoofdnetten vergroten ook het vermogen om stroom te verzamelen. Het multi-busnet is bestand tegen scheuren en de spanningsverdeling is meer uniform, met lichte scheuren of fragmenten, en heeft geen invloed op de stroomopwekking, met een hogere betrouwbaarheid. Het geavanceerde halfcelproces halveert de uitgangsstroom om het genereren van hotspots te verminderen, en genereert stroom in de schaduw. De impact op de efficiëntie wordt geminimaliseerd. Half-chip-technologie verhoogt het vermogen met 2-3% van de stroomopwekking.


 

2. Het volledig zwarte ontwerpconcept dat rekening houdt met de esthetiek, door de zwarte verwerking van de batterij en moduletechnologie, zorgt voor een mooie en uitgebreide zwarte kleurervaring, en het dunnere batterijrooster maakt het uiterlijk van de module consistenter en gecoördineerder . Uitstekende prestaties bij weinig licht en een prachtige zwarte kleur zijn gewijd aan de integratie van gedistribueerde fotovoltaïsche en BIPV-fotovoltaïsche gebouwen op het dak in de gematigde zone van het noordelijk halfrond, de ijskoude zone, West-Europa en Noord-Europa.


 

3. Het moduleverpakkingsproces keurt 520-560g/m² krachtige EVA goed, past zich aan verschillende ruwe omgevingen aan, past bij de versterkte KPF-backplane, installeert 1500V 20A na laminering en koeling, het beschermingsniveau is IP67-IP68 en is uitgerust met MC4 Quick plug Junction box, automatische precisie frame assemblage machine, frame precieze docking kit om de halffabrikaten vaste telefoon volledig af te dichten, en strikte controle van het kwaliteitskaart controlepunt van de fotovoltaïsche module. Lasspanning EL IV-curve EVA-vernettingsgraad Afpelsterktetest Aluminium frameafdichting, afdichting van de aansluitdoos, hoogspanningsweerstand en andere tests om de kwaliteit van de componenten, elektrische prestaties en levensduur te garanderen. Meer dan 25 jaar levensduur


 

 

4. Na controle van de lasspanning, EL IV-curve, EVA-verknopingsgraad, afpeltest, aluminium frameafdichting, afdichting van aansluitdoos, hoogspanningsweerstand en andere tests, voldoen aan de kwaliteitseisen en gaan naar zee. Garandeer de kwaliteit en elektrische prestaties van de componenten en een levensduur van meer dan 25 jaar.

 

5. Het volgende is de specificatie van 158 120cells volledig zwarte halfcel monokristallijne fotovoltaïsche modules, die op elk moment kunnen worden gedownload door op de link te klikken.

Download link