De volgende producten van Maysun Solar zijn in de aanbieding

· Over fotovoltaïsche,Maysun zonnepaneel bedrijfsnieuws

1. Volledig zwarte N-Topcon dubbelglas PV-module

Deze nieuwe module biedt ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid met een levensduur tot 30 jaar en een omzettingsgraad van 22,8%.
De volledig zwarte N-topcon PV-module met dubbel glas is voorzien van geavanceerde Topcon-celtechnologie en een dubbelzijdig glasontwerp om de algehele prestaties en levensduur te verbeteren.
De nieuwe modules van Maysun Solar hebben een volledig zwart uiterlijk, waardoor ze een stijlvolle en aantrekkelijke toevoeging zijn aan elk huis of bedrijf. Het strakke ontwerp is ideaal voor installaties waar esthetiek een primaire zorg is, zoals residentiële of commerciële daken.

broken image

(Klik op de afbeelding om naar de detailpagina te gaan)

2. Nieuwe 410W volledig zwarte PV-module

De Shingled-technologie biedt een efficiënte omzetting van 21,6% en een uitstekende weerstand tegen schaduw.
De in de module gebruikte tegeltechnologie minimaliseert door schaduw veroorzaakte energieverliezen en zorgt voor een hogere totale efficiëntie dan conventionele zonnemodules. Dit betekent dat de module zelfs bij gedeeltelijke beschaduwing nog een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit kan produceren, waardoor de energieproductie wordt gemaximaliseerd en het rendement op de investering van de klant wordt verhoogd.
Naast het gebruik van tegeltechnologie zijn de modules zwart, zodat ze passen bij de esthetiek van het gebouw.

broken image

3. Volledig zwarte 390-410W PV-modules speciaal ontworpen voor PV-systemen voor balkons


Dit innovatieve product belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop zonne-energie wordt gebruikt in residentiële en commerciële gebouwen door een efficiënte en esthetische oplossing te bieden voor stedelijke omgevingen.
Met zijn slanke en stijlvolle zwarte ontwerp past de nieuwe zwarte 390-410W PV-module van Maysun Solar perfect bij de structuur van moderne gebouwen, waardoor het ideaal is voor balkon PV-systemen in stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is.

broken image

De volledig zwarte 370W PV-module biedt verschillende voordelen, waaronder een bijpassende micro-omvormer. Dit unieke kenmerk biedt verschillende voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor balkon-PV-systemen in stedelijke omgevingen.

Een van de belangrijkste voordelen van de diafragmaverlenging is de mogelijkheid om de micro-omvormer volledig te huisvesten. Hierdoor bieden de Maysun Solar modules voldoende ruimte voor de installatie van de micro-omvormers, wat zorgt voor een naadloze integratie en optimale prestaties van het PV-systeem.
Het frame van het achterpaneel stopt alle kabels weg en verbetert de esthetiek van het balkon. Conventionele PV-modules hebben vaak zichtbare kabels en componenten die afbreuk kunnen doen aan het uiterlijk van het balkon. Bij dit product worden de kabels echter verborgen door het frame, waardoor het balkon er slanker en netter uitziet. Dit is vooral belangrijk in stedelijke omgevingen waar esthetiek een belangrijke rol speelt in het ontwerp en de uitstraling van gebouwen.

broken image

4. Twisun X-serie voor hoge sneeuwbelasting

Twisun X is ontworpen voor gebieden met een hoge sneeuwbelasting en heeft een constructie met dubbele beglazing en een volledig zwarte esthetiek, waardoor het zowel elegant als zeer duurzaam is.
Met een frontale sneeuwbelasting van 6000 Pa en een verbeterde mechanische belastbaarheid biedt Twisun X een betrouwbare en efficiënte oplossing voor huiseigenaren in gebieden met zware sneeuwval. Het paneel heeft een hoge energieconversie-efficiëntie van 21,2%, waardoor het ideaal is voor huiseigenaren die hun energiekosten willen verlagen en hun ecologische voetafdruk willen minimaliseren.

broken image

(Klik op de afbeelding om naar de detailpagina te gaan)

Natuurlijk hebben we ook een breed scala van andere modellen in dezelfde specificatie in zilver met zwarte afwerking voor u om uit te kiezen. U kunt ons al uw vragen stellen via de WhatsApp-knop.