Section image

Venusun 390W--410W Volledig zwarte PV-module PERC 210 mm 80 cellen


Merknaam: Maysun

Vermogen: 390W 395W 400W 405W 410W

Grootte: 1775×1098×30 mm

Verpakking: 37pcs/pallet, 962pcs/40HQ;

1. Nieuw compact en uniform ontwerp, geoptimaliseerd formaat en gewicht om ruimte te besparen en transportkosten te verlagen
2. De perfecte combinatie van stijl en elegantie, fotovoltaïsche modules kunnen in de winter snel ijs en sneeuw smelten
3. Geavanceerde 210 mm batterij en PERC + SE-technologie garanderen een hogere conversie-efficiëntie en besparen installatiekosten
4. Halfcelbatterijtechnologie vermindert effectief de vermogensmismatch die wordt veroorzaakt door schaduwen. Sterk geautomatiseerde producten, 25 jaar kwaliteitsborging..
5. Het vervangen van de vorige bypass diodes door MOS (MOS bypass-schakelaars) is energiezuiniger en minimaliseert het prestatieverlies.
Meer details

meer details:

1. De hoge stroomrail vermindert circuitverlies en is gunstig voor het uitgangsvermogen. De voorkant heeft een batterij met een hoge dichtheid, waardoor het er mooier uitziet. Maximale systeemspanning: 1000V/1500V

 


2. Het frame is gemaakt van zwart geanodiseerde aluminiumlegering. De kleur van de achterplaat is gelijk aan de kleur van de siliconen. De oxidelaagdikte van meer dan 14 micron en de hardheid van meer dan 12 HW verhogen effectief de structurele stabiliteit en mechanische sterkte van fotovoltaïsche modules. De zwarte PV-modules van Maysun hebben een langere levensduur en een diëlektrische sterkte van TUV 1500V, waardoor ze geschikt zijn voor elke omgeving. IP68 waterdicht en stofdicht kwaliteitscertificaat garandeert veilig gebruik.

 


3. Elke zonnecel van 210 mm heeft strenge warmteverdelingstests ondergaan om de uniformiteit van elke fotovoltaïsche module te garanderen. PERC + halfcelbatterijtechnologie, de hoogste conversie-efficiëntie kan 21,2% bereiken. Biedt uitstekende prestaties van PV-modules, zelfs bij weinig licht. Deze componenten zijn 100% EL-getest en prestatiegetest, wat de kwaliteit van de componenten garandeert.

 

 

4. MOS(MOS bypass-schakelaars)zijn spanningsgestuurde apparaten die energiezuiniger zijn dan stroomgestuurde apparaten, en MOS(MOS bypass-schakelaars) hebben een hoger energieomzettingsrendement. Hun ontwerp en eigenschappen minimaliseren prestatieverlies, zelfs in complexe schaduwscenario's.


5. De korte reactietijd van MOS (MOS bypass-schakelaars)op veranderingen in licht en donker zorgt ervoor dat ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden. Bovendien kunnen MOS(MOS bypass-schakelaars) individueel worden geïntegreerd in elke cel of groep cellen, een functie die het energieopwekkingspotentieel maximaliseert.

(MOS (MOS-bypass-schakelaars) worden toegepast in producten die na juni 2023 zijn vervaardigd.)


6. Elke pallet bevat 37 verticaal verpakte PV-modules om de kosten en verzendkosten te verlagen. Elk onderdeel van de PV-module is vastgezet om botsingen en wrijving tussen de frames te voorkomen. De verpakking wordt vastgezet met plastic en stalen banden om beschadiging tijdens verzending te voorkomen.

 

 

Gegevensblad downloaden

Klik op het onderstaande pictogram voor een offerte